Facebook Pixel Premier League: Σημαντικό διπλό για Λίβερπουλ με σούπερ Σαλάχ - Πλησιάζουν στην 4αδα οι Κόκκινοι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-26 22:06:00

Σημαντικό διπλό για Λίβερπουλ με σούπερ Σαλάχ - Πλησιάζουν στην 4αδα οι Κόκκινοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σημαντικό διπλό για Λίβερπουλ με σούπερ Σαλάχ - Πλησιάζουν στην 4αδα οι Κόκκινοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Reds δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα και πέρασαν εύκολα από την έδρα της Άστον Βίλα με 3-1, με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ να σημειώνει ένα γκολ και δίνει μια ασίστ, ενώ τα άλλα τέρματα των Κόκκινων τα σημείωσαν Φαν Ντάικ και Μπάιτσετιτς.

Premier League: Την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Λίβερπουλ που επικράτησε εκτός έδρας της Άστον Βίλα με 3-1 και μείωσε τη διαφορά από την τέταρτη θέση στους πέντε βαθμούς, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν τον αγώνα ιδανικά και μόλις στο 5' ο Σαλάχ που δεν δυσκολεύτηκε από το ύψος της μικρής περιοχής να ανοίξει το σκορ. Οι παίκτες του Κλοπ βρήκαν για δεύτερη φορά δίχτυα στο με τον Μάτιπ να σκοράρει με προβολή, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε σωστά για οφσάιντ.

Τελικά η Λίβερπουλ θα βρει το δεύτερό της τέρμα στο  37ο λεπτό όταν μετά το κόρνερ του Άρνολντ η μπάλα παρέμεινε μέσα στην περιοχή και ο Φαν Ντάικ με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι θα επαναπαυτούν, με αποτέλεσμα  στο 59ο λεπτό η Βίλα να μειώνει με τον Γουότκινς, όμως οι φιλοξενούμενοι θα βρουν τους Χωριάτες ανοιχτούς  με τον Νούνιες να κάνει τη σέντρα-σουτ που δεν απομακρύνθηκε σωστά με τον 18χρονο Μπάισετιτς να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να περνά τον Όλσεν και να διαμορφώνει το τελικό 3-1!

Δείτε τα highlights από τον αγώνα της Premier League

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags