Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πάνω από 2 εκατομμύρια ο Αλαφούζος για τον... εκλεκτό του Γιοβάνοβιτς - Ανακοινώνεται η 1η μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-27 21:23:00

Πάνω από 2 εκατ. ο Αλαφούζος για τον... εκλεκτό του Γιοβάνοβιτς - Ανακοινώνεται η 1η μεταγραφή!

Sportdog Team
Πάνω από 2 εκατ. ο Αλαφούζος για τον... εκλεκτό του Γιοβάνοβιτς - Ανακοινώνεται η 1η μεταγραφή!

Ποια η οικονομική διαφορά και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και περιμένουν απαντήσεις. Ποιος είναι ο παίκτης που έχει κλείσει και τον περιμένουν σύντομα στην Ελλάδα.

Μπορεί να υπάρχει μία αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει στις μεταγραφές, παρότι τυπικά δεν έχει ανοίξει καν ακόμα η αγορά του Ιανουαρίου. Όλο αυτό το διάστημα η ομάδα έχει ψαχτεί για την ενίσχυσή της, με τα ονόματα των Πουχάτς και Κάουλι να έχουν βρεθεί στο προσκήνιο του ρεπορτάζ.

Για τον Πολωνό αριστερό μπακ τα έχουμε ξαναπεί, οι Πράσινοι παίζουν ως φαβορί για να τον αποκτήσουν δανεικό με όψιον αγοράς από την Ουνιόν.

Δεδομένα, η περίπτωσή του είναι λιγότερη σύνθετη από εκείνη του Κάουλι. Η Λουντογκόρετς, βλέποντας την μεγάλη επιθυμία του Παναθηναϊκού να υπογράψει τον παίκτη, προβάλλει τις υψηλότερες δυνατές οικονομικές απαιτήσεις για τον Βραζιλιάνο. Δηλαδή 3 και άνω εκατ. ευρώ.

Σε τόσο υψηλά νούμερα δύσκολα μπορεί να φτάσει η ΠΑΕ, η οποία έχει προσφέρει αρχικά 2 εκατ. ευρώ, με διάθεση ν' ανέβει και λίγο ακόμα. Αναγκαστικά λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση, το Τριφύλλι καλείται να περιμένει. Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Κάουλι θέλει Παναθηναϊκό, να πιεστεί η Λουντογκόρετς να κατεβάσει κάπως τις αξιώσεις της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρούση στον μάνατζερ του Αϊτόρ από Ολυμπιακό - Ξεκάθαρο πλέον το φαβορί για τον Ισπανό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags