Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή του καλοκαιριού - Σενάρια για αποχώρηση
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 14:24:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή του καλοκαιριού - Σενάρια για αποχώρηση!

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή του καλοκαιριού - Σενάρια για αποχώρηση!

Εδώ και κάποιες μέρες κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) μια πληροφορία ότι στον ΠΑΟΚ δεν θα ήταν εντελώς αρνητικοί να πάρει μεταγραφή ο Μπράντον Τόμας σε άλλη ομάδα.

 

ΠΑΟΚ: Εδώ και κάποιες μέρες κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) μια πληροφορία ότι στον ΠΑΟΚ δεν θα ήταν εντελώς αρνητικοί να πάρει μεταγραφή ο Μπράντον Τόμας σε άλλη ομάδα.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά, ωστόσο, άνθρωποι που κινούνται στην ποδοσφαιρική αγορά υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να έρθει πρόταση (κυρίως από την πατρίδα του) με την προϋπόθεση βέβαια το ήθελε και ο ίδιος ο Ισπανός επιθετικός αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Προκύπτει το ερώτημα για το αν ο Δικέφαλος θα είχε νόημα να μπει σε μια τέτοια κουβέντα, αν όντως έρθει μια πρόταση για Τόμας. Ο Ισπανός επιθετικός δεν είναι από τους παίκτες που μπορείς να πεις ότι έχουν ενθουσιάσει, αλλά όποτε μπαίνει στο γήπεδο προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί.

Ο Μπράντον Τόμας έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ενώ η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει δικαίωμα να του επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο με το ίδιο κασέ που έχει την φετινή σεζόν.

Προφανώς στο δεύτερο μισό της σεζόν λόγω της προσαρμογής που πλέον είναι καλύτερη, το δεύτερο εξάμηνο σίγουρα προβλέπεται παραγωγικότερο για τον Ισπανο φορ που μετράει δυο γκολ σε 12 ματς με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ας καταγραφεί πάντως ότι ο Μπράντον Τόμας έχει ένα καλό όνομα στην Ισπανία, ειδικά στις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, αφού πέρσι με την Μάλαγα σημείωσε συνολικά εννέα γκολ και δυο ασίστ σε 41 ματς, ενώ γενικότερα στην Σεγούντα Ντιβιζιόν μετράει 163 εμφανίσεις με 35 γκολ και 10 ασιστ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πεδουλάκης άλλαξε θέση για να... μην φύγει - Ελεύθερο σε Ράντονιτς για αλλαγές και στους βοηθούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags