Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε σούπερ μεταγραφή ο Γιοβάνοβιτς - Μπαίνει και παίζει με το "καλημέρα" - Όπως με Γκατσίνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 17:40:00

Βρήκε σούπερ μεταγραφή ο Γιοβάνοβιτς - Μπαίνει και παίζει με το "καλημέρα" - Όπως με Γκατσίνοβιτς!

Sportdog Team
Βρήκε σούπερ μεταγραφή ο Γιοβάνοβιτς - Μπαίνει και παίζει με το "καλημέρα" - Όπως με Γκατσίνοβιτς!

Ο Σέρβος προπονητής έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαλέγει παίκτες! Η είσοδος του Πολωνού αριστερού μπακ στο ροτέισον έρχεται σε μία περίοδο, μάλιστα, που ο Χουάνκαρ δείχνει κάπως σκασμένος.

Παναθηναϊκός - Τιμοτέους Πούχατς: Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Πούχατς στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά. Μπορεί το υπέροχο γκολ που πέτυχε να μην μέτρησε λόγω ενός φάουλ του Ιωαννίδη στην αρχή της φάσης, αλλά και το τελείωμά του και συνολικά η εικόνα του άρεσε πολύ.

Το σημαντικότερο όλων, είναι ότι έδειξε έτοιμος να μπει στην ομάδα και να βοηθήσει άμεσα. Όπως δηλαδή αντίστοιχα το είχε κάνει πέρσι ο Γκατσίνοβιτς, ο οποίος με το... καλημέρα και μπήκε στην ενδεκάδα και άλλαξε (προς το καλύτερο) την αγωνιστική εικόνα του Τριφυλλιού.

Η είσοδος του Πολωνού αριστερού μπακ στο ροτέισον έρχεται σε μία περίοδο, μάλιστα, που ο Χουάνκαρ δείχνει κάπως σκασμένος. Ο Ισπανός παίζει στα "κόκκινα" όλη τη σεζόν, όποτε είναι αναπόφευκτη η μικρή πτώση που έχει στην απόδοσή του. Είναι δεδομένο άλλωστε πως εφόσον ήταν υγιής ο Γκάνεα, θα έπαιρνε κάποια παιχνίδια. Αυτόν ακριβώς το ρόλο είναι έτοιμος να υπηρετήσει και με το παραπάνω τώρα ο Πούχατς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τινάζει τη μπάνκα για Αντούνα ο Παναθηναϊκός - Έκανε 10 εκατ.μεταγραφή - Δεν είναι Πινέδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags