Facebook Pixel ΑΕΚ: Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportdog για Σβάρνα! Ενεργοποιείται η οψιόν των 800.000 Ευρώ
| 2023-01-06 23:41:00

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportdog για Σβάρνα! Ενεργοποιείται η οψιόν των 800.000 Ευρώ

Sportdog Team
Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportdog για Σβάρνα! Ενεργοποιείται η οψιόν των 800.000 Ευρώ

Πολωνικό ρεπορτάζ θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού από την Ράκοβ, όπου αγωνίζεται φέτος ως δανεικός.

Ο Στράτος Σβάρνας αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Πολωνία και η περίπτωσή του επιβεβαιώνει, ότι το πρωτάθλημα της χώρας βοηθά στην ποδοσφαιρική αναγέννηση Ελλήνων παικτών. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έγινε βασικό γρανάζι της Ράκοβ στην πρωταθληματική πορεία της ομάδας, η οποία ηγείται της πολωνικής λίγκας με 41 βαθμούς, 9 πόντους διαφορά από τη δεύτερη Λέγκια.

Ο συμπατριώτης μας μετρά 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας δύο γκολ και τρεις ασίστ και πολωνικό ΜΜΕ θεωρεί δεδομένη την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς. Συγκεκριμένα η weszlo.com αναφέρει, ότι στη συμφωνία μεταξύ της Ένωσης και της Ράκοβ έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς 800.000 ευρώ. Αυτή πρέπει να ενεργοποιηθεί ως το τέλος Απριλίου.

Είναι πολύ πιθανό ο πολωνικός σύλλογος να ενεργοποιήσει την οψιόν και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε τρεις μήνες από τώρα με την πολωνική ομάδα να σπάει το μεταγραφικό ρεκόρ της. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται στο πολωνικό ρεπορτάζ, μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Ράκοβ θα διαπραγματευτεί με τον Σβάρνα και με τον ατζέντη του τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του πριν ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του από την ΑΕΚ.

Στην ουσία επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Sportdog του Νοεμβρίου του 2022, όπου σας ενημερώναμε για το ύψος της ρήτρας και τη θετικότατη διάθεση της ομάδας, να προχωρήσει προς την αποπληρωμή της. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags