Facebook Pixel ΕΠΟ: Πήρε θέση ο Μπαλτάκος - Απάντηση... φωτιά από ΕΠΟ για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός Β’ - Κηφισιά
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-08 17:46:00

Πήρε θέση ο Μπαλτάκος - Απάντηση... φωτιά από ΕΠΟ για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός Β’ - Κηφισιά

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Μπαλτάκος - Απάντηση... φωτιά από ΕΠΟ για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός Β’ - Κηφισιά

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με ανακοίωσή της, σε σχέση με τα όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, έκανε γνωστό ότι θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.

ΕΠΟ: Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με ανακοίωσή της, σε σχέση με τα όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, έκανε γνωστό ότι θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ανακοίνωση:

«Η Ε.Π.Ο. παρακολουθεί με προσοχή τα όσα γίνονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Οι εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν και στη χθεσινή αγωνιστική θα εξεταστούν με προσοχή και εφόσον κριθεί αναγκαίο η Ε.Π.Ο. ως ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα θα παρέμβει. Σε κάθε περίπτωση, η Ε.Π.Ο. θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" με Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός - Σπάει το συμβόλαιο - "Χρυσή ανταλλαγή" με Βατσλίκ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags