Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης - Η "μεγάλη μεταγραφή" του Μίτσελ - Μήνυμα με Μαρσέλο!
| 2023-01-08 18:48:00

Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης - Μεγάλη... μεταγραφή έκανε ο Μίτσελ - "Μήνυμα" με Μαρσέλο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης - Μεγάλη... μεταγραφή έκανε ο Μίτσελ - "Μήνυμα" με Μαρσέλο!

Η "μάχη" των Ελ Αραμπί-Μπακαμπού και το ανθρώπινο "μηχανάκι"! Ο Ολυμπιακός πέρασε... αέρα από τον Βόλο και ο Μίτσελ έχει αρκετά οφέλη για να σκέφτεται!

«Πάρτι» στο Βόλο έστησε ο Ολυμπιακός που συνέτριψε τον ΝΠΣ με 4-0 στην 17η αγωνιστική της Super League!

Ο Ολυμπιακός έκανε... παρέλαση από τον Βόλο και κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά φέτος στις τρεις συνεχόμενες νίκες, απόρροια του ότι ο Μίτσελ προσπαθεί να χτίσει κάτι καλό. Εξάλλου, είναι δεδομένο πως η σημαντική αγωνιστική βελτίωση των ερυθρολεύκων οφείλεται απόλυτα στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έχει βάλει τις δικές του σταθερές.

Όπως είναι λογικό η καλή εικόνα του Ολυμπιακού δεν γίνεται να μην συνδεθεί και με την καθιέρωση του Κώστα Φορτούνη στην αρχική ενδεκάδα, με τον Έλληνα άσο να αρχίσει να αποδίδει και να θυμίζει τα... παλιά στάνταρ απόδοσής του!

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κράτησε για μια ακόμη φορά το μηδέν στην άμυνα και ο Μίτσελ πρέπει να πιστωθεί πλήρως την καθιέρωση του Ντόι στην βασική ενδεκάδα, ο οποίος δείχνει να έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοσή του και να έχει δέσει αρκετά με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει πολλά να του δώσει με την εμπειρία και την κλάση του.

Ούτως ή άλλως ο νεαρός στόπερ έδειξε εξαρχής ότι δεν θα άφηνε την ευκαιρία που του δίνει ο Μίτσελ να πάει χαμένη! Επίσης, πρέπει να πούμε ότι ο ανταγωνισμός για τη θέση του φορ μεγάλωνει αρκετά, μιας και για μια ακόμη φορά σκόραρε τόσο ο Μπακαμπού όσο και ο Ελ Αραμπί! Οπότε είναι αρκετά πιθανό ο Μίτσελ να συνεχίσει να επιλέγει να τους εναλλάσει στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, αυτό μπορεί να ήταν το τελευταίο ματς του Ρέαμπτσιουκ με τον Μίτσελ να περνάει στο ματς τον Μαρσέλο, ο οποίος πέρασε στη θέση του και έδειξε αρκετή διάθεση, ενώ αποθεώθηκε και από τον κόσμο του Ολυμπιακού, δείγμα του πόσο αρεστός είναι στους οπαδούς των ερυθρολεύκων.

Τέλος, δεν γίνεται να μην σταθούμε και στο... ανθρώπινο μοτεράκι που λέγεται Χουάνγκ, ο οποίος κάνει ότι θέλει πραγματικά στον ερυθρόλευκο άξονα και δείχνει πως ο Ολυμπιακός έχει βρει αξιόπιστο χαφ για πάρα πολλά χρόνια.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" με Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός - Σπάει το συμβόλαιο - "Χρυσή ανταλλαγή" με Βατσλίκ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags