Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ηγετική χειρονομία Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη - "Μήνυμα" ο Ελ Αραμπί, βρήκε... λαχείο ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 18:46:00

Ηγετική χειρονομία Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη - "Μήνυμα" ο Ελ Αραμπί, βρήκε... λαχείο ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ηγετική χειρονομία Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη - "Μήνυμα" ο Ελ Αραμπί, βρήκε... λαχείο ο Ολυμπιακός!

Η αποθέωση του... Σούπερμαν και ποιος δεν θα βγαίνει από την 11αδα! Με τους Μπιέλ και Χάμες να είναι εξαιρετικοί, αλλά τον νεαρό Μανδά ανίκητος, χρειάστηκε το χάρισμα του Μαροκινού για να φτάσει σε μία ακόμα νίκη η ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά για να κερδίσει τον ΟΦΗ, ωστόσο η πολυπόθητη ανατροπή ήρθε και τώρα περιμένει πιθανές γκέλες της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού που έχουν δύο δύσκολα ματς, για να μπορέσει να μειώσει και άλλο από τις 2 πρώτες θέσεις.

Πάντως, πρέπει να πούμε πως ο ΟΦΗ δικαίωσε όσους έλεγαν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πως ήταν ένα αρκετά ύπουλο ματς, μιας και οι Κρητικοί δέχθηκαν το δεύτερο γκολ της ανατροπής στο 75΄ και παρόλα αυτά έβγαλαν δύο τεράστιες ευκαιρίες μετά το 80΄. Δύο ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν γίνει γκολ πολύ εύκολα, ωστόσο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έγινε... πραγματικός Σούπερμαν. Μπορεί ο Έλληνας άσος να μην μπόρεσε να πει όχι στο γκολ του Ντίκο, ωστόσο είναι αυτός που έδωσε τους... δύο έξτρα βαθμούς στον Ολυμπιακό, μιας και οι αποκρούσεις του έγιναν σε ένα αρκετά κομβικό και κρίσιμο σημείο. Άξια επαίνων και η συμπεριφορά του στο λάθος του Εμβιλά, μιας και στην εξέλιξη της φάσης έτρεξε να τον ενθαρρύνει για το λάθος του!

Συνεχίζοντας με... τερματοφύλακες, και ο Μανδάς του ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός και ήταν ο νο1 λόγος που ο ΟΦΗ έμεινε στο ματς μέχρι το τέλος! Θα μπορούσε πολύ εύκολα ο ο Ολυμπιακός να είχε ξεφύγει, μιας και... ο Μπιέλ από μόνος του έχασε πολλές ευκαιρίες. Ο Έλληνας γκολκίπερ βγάζει τρομερή αυτοπεποίθηση και δικαιώνει πλήρως τον ΟΦΗ που τον έχει πιστέψει και τον στηρίζει εμπράκτως.

Πάντως, ο άσος του Ολυμπιακός σίγουρα πιστώνεται τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να του πιστωθεί και η αστείρευτη ενέργεια που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο, μιας και οι περισσότερες μπάλες είτε περνούσαν από τα πόδια του, είτε τον είχα ως αποδέκτη και ήταν ένας... ασταμάτητος πονοκέφαλος για τους Κρητικούς. Η εξιλέωση για τον ίδιο ήρθε στο 2-1, μιας και η φάση ξεκίνησε από δική του σέντρα. Βέβαια, εκπληκτική εμφάνιση είχε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος και δικαίως αποθεώθηκε στην αλλαγή του.

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για τον Ροντινέι και τη μεταγραφή που έγινε, ενώ είδαμε και τον Ραμόν να κάνει ντεμπούτο. Πάντως, ο πρώτος δείχνει να έχει αρκετά καλά στοιχεία και στο επιθετικό κομμάτι, όντας ικανός να δώσει πράγματα που ενδεχομένως δεν θα μπορούσε και δεν μπορεί ο Ρέαμπτσιουκ από την άλλη πλευρά.

Για το τέλος αφήσαμε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι σαν το... παλιό καλό κρασί! Μέσα σε 3 ημέρες ουσιαστικά έχει στείλει τον Ολυμπιακό με ασφαλεία στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος και έχει δώσει δύο έξτρα υπέρπολυτιμους βαθμούς ενάντια στον ΟΦΗ. Το ότι βάζει γκολ λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει μπει ως αλλαγή, λέει πάρα πολλά για την κλάση αυτού του παίκτη και στο Λιμάνι εκτιμούν πως όσο κυλάει η σεζόν θα έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιτσιρικάς Killer στον Ολυμπιακό με γκολ αλά Ζλάταν - Τον έχασε ο ΠΑΟΚ... θυμίζει Κωνσταντέλια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags