Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με πολλά προβλήματα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό - Αυτούς πήρε ο Λουτσέσκου στην αποστολή
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 23:17:00

Με πολλά προβλήματα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό - Αυτούς πήρε ο Λουτσέσκου στην αποστολή

Sportdog Team
Με πολλά προβλήματα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό - Αυτούς πήρε ο Λουτσέσκου στην αποστολή

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2022-23 και θέλει αποκλειστικά και μόνο το τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2022-23 και θέλει αποκλειστικά και μόνο το τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς διεξήχθη στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής (29.01) κι ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντόουγκλας και Μπράντον , καθώς και στους Μουργκ , Ελ Καντουρί και Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό στο γήπεδο, τον Κούρτιτς που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί αλλά και τον Λύρατζη που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Νινούα , Φιλίπε Σοάρες , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Τζίμας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο ρίσκο στον Ολυμπιακό - Απογοήτευσε ο Ρέτσος - Αλλαγή πλάνων λόγω Σισέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags