Facebook Pixel Τόμας Κεντζιόρα: Μίλησε για όλα ο Κεντζιόρα - Ατάκες για Ραζβάν, ο στόχος του στον ΠΑΟΚ και το... Σφιντέρσκι
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 22:55:00

Μίλησε για όλα ο Κεντζιόρα - Ατάκες για Ραζβάν, ο στόχος του στον ΠΑΟΚ και το... Σφιντέρσκι

Sportdog Team
Μίλησε για όλα ο Κεντζιόρα -  Ατάκες για Ραζβάν, ο στόχος του στον ΠΑΟΚ και το... Σφιντέρσκι

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά έκανε ο Πολωνός ποδοσφαιριστής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του 6μηνου δανεισμού του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τόμας Κεντζιόρα: Έτοιμος για την πρόκληση του ΠΑΟΚ είναι ο Πολωνός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με όσα δήλωσε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, με τον ίδιο να αναφέρει ότι μίλησε με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου για την προοπτική να συνεργαστεί με τον Ρουμάνο τεχνικό, ενώ τόνισε ότι θέλει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο του Βορρά όπως και ο Σφιντέρσκι.

«Ηρθα εδώ για να παλέψω για τον τίτλο και να βοηθήσω την ομάδα. Ηρθα εδώ για να κερδίσω και το Κύπελλο Ελλάδας. Είμαι εδώ για να δείξω στους Ελληνες φιλάθλους ποιος είμαι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος Σύλλογος. Ολοι στην Ευρώπη γνωρίζουν τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Σκέφτηκα πως ειναι πολύ καλή ιδέα να βρεθώ εδώ και να βοηθήσω την ομάδα. Μίλησα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και μου είπε μόνο καλά πράγματα για τον γιο του. Είδαμε μαζί το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Ηρθε ισόπαλο 1-1, και ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και το απολαύσαμε πραγματικά. Γνωρίζω πως πολλοί παίκτες από την Πολωνία έχουν φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και τελευταίος στην λίστα είμαι εγώ. Ξέρω πως ο Σφιντέρσκι έχει πανηγυρίσει ένα Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ μεταξύ των άλλων και το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ. Η υποδοχή από τον κόσμο είναι εξαιρετικό. Εχω δεχθεί αμέτρητα μηνύματα και θέλω να δώσω το 100% για αυτούς και να τους κάνω χαρούμενους», είπε ο Τόμας Κεντζιόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηγετική χειρονομία Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη - "Μήνυμα" ο Ελ Αραμπί, βρήκε... λαχείο ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags