Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Νέο ξέσπασμα Λουτσέσκου για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟ - "Δεν είμαι τρελός - Μου επιτίθενται, αλλά ξέρουν..."
| 2023-01-30 21:46:00

Νέο ξέσπασμα Λουτσέσκου για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟ- "Δεν είμαι τρελός - Μου επιτίθενται, αλλά ξέρουν..."

Sportdog Team
Νέο ξέσπασμα Λουτσέσκου για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟ- "Δεν είμαι τρελός - Μου επιτίθενται, αλλά ξέρουν..."

Μαινόμενος ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, άφησε αιχμές για τη διαιτησία και τους ανταγωνιστές του Δικεφάλου!

Μετά το ξέσπασμά του στην κάμερα της Nova, ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε σε ανάλογο τόνο και στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού!

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

Για τoν αντίκτυπο από τις συνεχείς αναφορές του στη διαιτησία: «Δεν έχω μιλήσει προσωπικά για κανέναν, έχουν επιτεθεί σε μένα και εγώ μιλάω με επιχειρήματα. Μου επιτίθενται, μου αρέσει γιατί μέσα τους ξέρουν ότι ο Λουτσέσκου λέει την αλήθεια. Δεν είμαι τυφλός, έχω την άποψή μου, υπάρχουν ομάδες που προστατεύονται. Αντίθετα σε μας, δόθηκε σήμερα ένα πέναλτι, πριν από κάποιες μέρες με τον Παναθηναϊκό, στο 60', δεν δόθηκε μία κόκκινη κάρτα. Δεν είμαστε μπάσταρδοι μέσα στο γήπεδο, με ποιον να το κάνουμε; Με τον Σάστρε, τον Σοάρες, τον Κωνσταντέλια και τον Νάρεϊ; Προσπαθούμε να παίξουμε με έναν τρόπο και αυτή είναι η δουλειά μας. Πείτε μας μία κατάσταση που ο διαιτητής μας βοήθησε και δείτε τι γίνεται γύρω με τις υπόλοιπες ομάδες. 

Δεν είμαι τρελός να λέω ότι ένας τίτλος εκλάπη όταν έγιναν αυτά που γίνανε, όταν έρχεται ο ΟΣΦΠ να παίξει στην Τούμπα με σκοπό να μην αγωνιστεί για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δείτε τον περσινό τελικό που δόθηκε αυτό το πέναλτι. Αν επιστρέψουμε τρεις βδομάδες πριν τον τελικό, μία αντίδραση του Αουγκούστο στην κερκίδα που δεν ήταν οκ, δόθηκε κόκκινη με το VAR. Ο Πούχατς έδειξε τα γενετικά του όργανα στον πάγκο μας και δεν τιμωρήθηκε, μάλλον ήταν... μεγάλα. Τα έχω ζήσει γι' αυτό μπορώ να τα περιγράψω με αυτόν τον τρόπο.

Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι έχοντας νεανική ομάδα, θέλουμε σεβασμό και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν καλούς παίκτες και προπονητές, εμείς ζητάμε ισάξια αντιμετώπιση με αυτή που έχουν αυτές οι ομάδες. Μπορεί να έχουν τα δικά τους μέσα μαζικής ενημέρωσης, όλα αυτά είναι ψέματα, δεν θα έρθω ποτέ εδώ να πω αν ένα πέναλτι ήταν ή δεν ήταν, θα πω ότι η ομάδα μου έχασε επειδή δεν έπαιξε σωστά. Αυτή είναι η πραγματικότητα και έτσι τη ζω και εγώ. Δεν μίλησα ποτέ για το πέναλτι του Σπόραρ, ήταν πέναλτι, στο τέλος του παιχνιδιού είχαμε μία φάση με τον Κωνσταντέλια, έχω δει 15 φάσεις για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες να δίνονται κανονικά».

Για το πού αποδίδει το γεγονός πως η ομάδα του έδειξε νευρικότητα: «Έχουμε μία νεανική ομάδα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μετά από αυτή τη σειρά αγώνων με ένταση, θέλαμε να πείσουμε τους παίκτες για τη σημαντικότητα του παιχνιδιού και τον τρόπο αντιμετώπισής του. Δεν είχαμε τις απαραίτητες λύσεις να φρεσκάρουμε την ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, ο αντίπαλος είχε συνοχή και βρισκόταν χαμηλά στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι το 10' είχαμε δημιουργήσει ένα γκολ και μία ευκαιρία, ήρθε η φάση με το VAR, μετά υπήρχε σύγχυση αλλά βρήκαμε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο σκοράραμε, βρήκαμε ευκαιρίες που σπαταλήσαμε, είναι φυσιολογικό όταν έχεις υπέρμετρη αυτοπεποίθηση να κάνεις λάθος και να δεχθείς γκολ, είναι φυσιολογικό να υπάρξει νευρικότητα». 

Για τον Ολιβέιρα και αν υπάρξει κάποια προσθήκη ώστε να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ: «Μιάμιση μέρα μένει, θα δούμε...».

Για την αλλαγή του Βιεϊρίνια: «Είμαι ένας προπονητής υπεύθυνος για όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, αποφασίζω με βάση τα πράγματα που βλέπω. Όταν βλέπω έναν παίκτη στην κατάστασή του πρέπει να αποφασίσω άμεσα, δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε να συμβεί κάτι δεχόμενοι γκολ αλλά και για τον ίδιο. Μου έκανε μία κίνηση ότι μένει ένα λεπτό για το τέλος του αγώνα, αυτά συμβαίνουν μέσα σε μία ομάδα, τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι άσχημο μεταξύ εμού και των ποδοσφαιριστών, είναι κάτι που έχει περάσει».

Για τα όσα έχουν αλλάξει μετά τη διακοπή για το Mundial: «Είναι φυσιολογική η εξέλιξή μας από το καλοκαίρι, όπως χτίζοντας ένα σπίτι. Βάζεις τα θεμέλια και από εκεί και πέρα συνεχίζεις μέχρι να ολοκληρωθεί. Έτσι είναι και στο ποδόσφαιρο, παίκτες άρχισαν να καταλαβαίνουν και να συνδέονται παίρνοντας αυτοπεποίθηση. Ο καθένας ξεκίνησε να νιώθει καλύτερα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είναι παίκτες που δεν έχουν συνηθίσει να κερδίζουν τίτλους, συνέχεια στα παιχνίδια. Θα πρέπει να δουλευτεί αυτό. Σήμερα μετά το 10', μία απόφαση όταν υπάρχει απόφαση εναντίον σου μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς, είναι σημάδι ότι έχουμε πολύ δουλειά ακόμη και πρέπει να συνεχίσουμε. Ίδια κατάσταση είναι και όταν προηγούμαστε, δεν μπορούμε να πετάμε, σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να χαλαρώσεις, δεν είναι σαν τα ντέρμπι».

Για τον Κωνσταντέλια και τα τελειώματα των φάσεων: «Δεν είναι το πιο δυνατό του στοιχείο, μπορεί να δημιουργήσει φανταστικά υπεραριθμίες με ντρίμπλες και κατανόηση του παιχνιδιού, μπορεί να δώσει φανταστικές ασίστ. Με τη δουλειά μπορεί να βελτιώσει αυτό το κομμάτι. Σήμερα ίσως βιάστηκε λίγο, υπήρχε μία μικρή αναπήδηση της μπάλας, είχε το χρόνο να κάνει ένα βήμα, να σταματήσει τη μπάλα και να σκοράρει. Είναι πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν μέσα από τη δουλειά, από εκεί και πέρα έρχεται το ψυχολογικό κομμάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άγγιμα του Μίδα ο Λουτσέσκου - Ανακάλυψε το επόμενο 10αρι ο Μπότο - Σκάει 4 εκατ. ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags