Τέσσερις ημέρες πριν τον ντέρμπι και με αφορμή τον ορισμό τουΣλοβάκου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας η Σούπερ Λιγκ… τινάχτηκε στον αέρα!

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του τόνισε πως δεν δέχεται τον ορισμό του Κρούζλιακ λόγω Μίχελ και τον χαρακτήρισε ως επιλογή της «συμμορίας της ΕΠΟ» και ο ΠΑΟΚ απάντησε με… ειρωνεία για τον Κριστιάν Καρεμπέ και την Αντριάνα Σκλέναρίκοβα.

Οι Πειραιώτες με νέα ακακοίνωση άφησαν να εννοηθεί πως αν δεν αλλάξει ο ρέφερι, ενδέχεται να μην κατέβουν στο παιχνιδι και τόνισαν πως δεν απαντούν στην «χυδαία» ανακοίνωση των Θεσσαλονικιών, γράφοντας σχετικά: «Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο».

«Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν αναπάντητη ούτε αυτή την πρόκληση των Πειραιωτών, υπογραμμίζοντας ότι η συλλογιστική τους είναι χυδαία, καθώς κρίνουν «εξ ιδίων τα αλλότρια».

Η απάντηση του Δικεφάλου: 

«Για να τελειώνουμε: χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».