Facebook Pixel Super League: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τις "κόκκινες" της ΑΕΚ - "Χαρίστηκε στον Ολιβέιρα" - Διαφώνησε με ΠΑΟ (Vid)
| 2023-02-19 23:38:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για τις "κόκκινες" της ΑΕΚ - "Χαρίστηκε στον Ολιβέιρα" - Διαφώνησε με ΠΑΟ (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για τις "κόκκινες" της ΑΕΚ - "Χαρίστηκε στον Ολιβέιρα" - Διαφώνησε με ΠΑΟ (Vid)

Τι συνέβη στις φάσεις που... φωνάζουν οι Κιτρινόμαυροι στην Τούμπα; Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του μεγάλου ντέρμπι, αλλά και όσα έγιναν το Σάββατο στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Super League: Τόσο το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ όσο και η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Βόλος προκάλεσαν πολλή συζήτηση για τη διαιτησία, με τον Παναγιώτη Βαρούχα να ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Στην ανάλυσή του στην Αθλητική Κυριακή ο καθηγητής διαιτησίας δεν δικαίωσε την ΑΕΚ στις διαμαρτυρίες της για δύο κόκκινες κάρτες που υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να δοθούν στον ΠΑΟΚ.

Για τη φάση του 20' με Αραούχο και Ολιβέιρα, τόνισε ότι σωστά ο άσος της ΑΕΚ είδε κίτρινη κάρτα γιατί έκανε τάκλιν με τις τάπες και βρήκε τον αντίπαλό του. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ο Ολιβέιρα θα έπρεπε επίσης να παρατηρηθεί με κίτρινη -και όχι κόκκινη- κάρτα επειδή πάτησε τον Αραούχο.

Όσο για τη φάση του 26', ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε ότι ο Ίνγκασον σταμάτησε αντικανονικά τον Γκαρσία με το σώμα και θα έπρεπε ο διαιτητής να καταλογίσει φάουλ. Ωστόσο διευκρίνισε ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να αντικρίσει κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη επειδή δεν ήταν τελευταίος παίκτης, καθώς υπήρχε κι άλλος συμπαίκτης του ΠΑΟΚ κοντά στον Γκαρσία.

 

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πέναλτι και ζήτησε αλλά τρία κόντρα στον Βόλο, με τον Παναγιώτη Βαρούχα όμως να διαφωνεί με τα όσα υποστήριξαν οι Πράσινοι.

Αρχικά, ανέλυσε πως το χέρι του Εσκοβάν στο 1ο λεπτό ήταν σε φυσική θέση, άρα δεν επρόκειτο για παράβαση και πέναλτι. Στη συνέχεια υποστήριξε πως ο Σι έδιωξε την μπάλα πριν βρει τα πόδια του Παλάσιος στη φάση του 40', δικαιώνοντας διαιτητή και VAR για την απόφαση να μην υποδείξουν πέναλτι. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι σε πτώση του Χουάνκαρ στη μεγάλη περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και ότι μία μετέπειτα φάση για πέναλτι με πρωταγωνιστή ξανά τον Χουάνκαρ ήταν ως μη γενόμενη αφού ο Ισπανός άσος πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ.

Ο παλαίμαχος διαιτητής συμφώνησε με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που οδήγησε στην αποβολή του Σι στο 50', ενώ τόνισε ότι ο παίκτης του Βόλου ορθώς δέχθηκε και την πρώτη κίτρινη κάρτα του στο ματς. Τέλος, είπε ότι δεν υπάρχει παράβαση-πέναλτι υπέρ του Βόλου σε μία διεκδίκηση μεταξύ Βαγιαννίδη και Κούτσιας στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεπερνάει και τον Ποντένσε ο ΠΑΟΚ - Γράφει ιστορία στην Ελλάδα - "Δώρο" Λουτσέσκου σε Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags