Άρης: Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Άρη. Η οποία φέτος θα αρχίσει νωρίς, στις 12 Ιουνίου, με φόντο, σε πρώτη φάση, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Conference League στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου.

Είναι δεδομένο ότι οι Κιτρινόμαυροι στο πρώτο κομμάτι της κι έπειτα από μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη, θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ, όπου και θα δώσουν κάποια φιλικά παιχνίδια. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μοναδικό ταξίδι στο εξωτερικό μιας και θα γίνει τουλάχιστον ακόμη ένα.

Όπως όλα δείχνουν, έπειτα από μια διετία στην Αυστρία, φέτος ο Άρης θα πάει στη γειτονική Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Απομένει να φιξαριστούν οι τελικές ημερομηνίες, λογικά κάποια στιγμή στις αρχές Ιουλίου. Ενδεχομένως πάντως, να υπάρξει κι άλλο ταξίδι εκτός Ελλάδας, αν προγραμματιστεί κάποιο ακόμη φιλικό παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα έκπληξη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος" - Πρόταση 5 εκατ.! (Vid)