Μαρσέιγ: Ακόμα μια... βόμβα είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν οι Σαουδάραβες μιας και όπως αναφέρουν Μέσα, γνωστό fund της χώρας είναι έτοιμο να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τη γαλλική ομάδα και μάλιστα φέρονται να έχουν στείλει στη Γαλλία αντιπροσώπους για να εκφράσουν το ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της, και να διαπιστώσει ξεκάθαρα εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει η αγορά αυτή.

"Οι Σαουδάραβες δεν είναι ηλίθιοι. Ο κόσμος νομίζει ότι επειδή έχουν χρήματα, θα βάλουν πολλά λεφτά σε μία εξαγορά, ότι θα εξαγοράσουν τα πάντα, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αναμφίβολα, θα αγοράσουν μία ομάδα στην Ευρώπη. Όμως με αυτά που ζητάει το αφεντικό της Μαρσέιγ, κανείς δεν θα αγοράσει τον σύλλογο σε αυτήν την τιμή. Επαναλαμβάνω, δεν είναι ηλίθιοι. Αν ο ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ νομίζει ότι μπορεί να πουλήσει τον σύλλογο για... εκατομμύρια εκατομμυρίων, κανείς δεν θα αγοράσει», αναφέρει ο Ρομέν Μολινά μεταφέροντας το ρεπορτάζ του αλλά και ταυτόχρονα το σχόλιό του για το ενδεχόμενο αγοράς της Μαρσέιγ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλή μπάλα η Γρανάδα με Μαρτίνεθ… έριξε την Εσπανιόλ - Δεν θέλει δύο φορ - Πουάδο στον Ολυμπιακό" (Vid)