ΑΕΚ: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Ένωσης μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM με τον ίδιο αρχικά να αναφέρεται στο ωραίο κλίμα που επικράτησε στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Ιρλανδία στην OPAP Arena, αλλά και στα όσα είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο κανάλι της Άιντραχτ.

«Το κομμάτι της έντασης και της φυσικής κατάστασης παίζει σημαντικό ρόλο, έτσι το έκανε και η ΑΕΚ πέρυσι αυτό ήταν το μυστικό της. Αυτό ψάχνει φέτος στις μεταγραφές της, η ένταση είναι στο top-5 των αναζητήσεων, αν το συνεχίσει αυτό θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη. Η ένταση είναι ένα στοιχείο που διακρίνει τον Αλμέιδα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε και για τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Ματίας Αλμείδα ενόψει των μεταγραφικών κινήσεων της ΑΕΚ, ώστε να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «θέλει δυο εξτρέμ, έναν στόπερ και έναν φορ καθώς να δει τι θα γίνει και με τον Πινέδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-βόμβα για Σλούκα και ΠΑΟ - Τα... σκάει χοντρά για γκαρντ ο Γιαννακόπουλος - Αποφασίζει ο Αταμάν