ΠΑΟΚ: Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση μεταγραφικών αναζητήσεων στον ΠΑΟΚ, πάντως, προκαλεί μια “παγωμάρα” στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά και μια σχετική ανησυχία, δεδομένου ότι έφυγαν 7 παίκτες και δεν ήρθε κανένας, εάν εξαιρέσουμε τον Κανίς του Πανσερραϊκού, που είχε κλείσει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Τι ισχύει πλέον; Το γεγονός ότι το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, έχει κάνει σχετικές εισηγήσεις είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά η λίστα που δόθηκε, φαίνεται ότι δεν έχει “εξυπηρετηθεί”, αφού εκτός του Μισιτζάν, ακούστηκαν τόσα ονόματα, αλλά κανένας παίκτης δεν έχει κλείσει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Σχετικά με τον Μισιτζάν πάντως, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στον μάνατζερ του παίκτη, θέλοντας να τον αποκτήσει, έχει ρωτήσει τους πρώην συμπαίκτες του, Λημνιό και Τζόλη για τον χαρακτήρα του, παίρνοντας πολύ καλές συστάσεις και ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπήρχε εξέλιξη στο θέμα, κάτι όμως, που δεν συνέβη.

Ίσως να συμβεί, αύριο Δευτέρα, από τη στιγμή μάλιστα, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε την έγκρισή του για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής του Ολλανδού εξτρέμ, πρώην της Τβέντε και ήδη ελεύθερου, χωρίς υποχρέωση συμβολαίου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον αγόρασε 12 εκατ. η Ίντερ, έρχεται... τζάμπα στον ΠΑΟΚ - Χαφάρα από Ch. League για αντι-Αουγκούστο!