Ολυμπιακός - Μάρκος Αντρέ: Ένα ακόμα όνομα είδε το φως τής δημοσιότητας για την ενίσχυση των Πειραιωτών, καθώς ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός φαίνεται ότι μπορεί να αποχωρήσει από τη Βαλένθια και να έρθει στην Ελλάδα.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με τις Νυχτερίδες τελειώνει το καλοκαίρι του 2026, με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν να φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Τεριακή, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή που απασχολεί τους Πειραιώτες.

"Σοβαρός τραυματισμός και έξι μήνες εκτός δράσης - Αναπληρωματικός στη Βαλένθια - Στον Ολυμπιακό με 2-3 εκατ. ευρώ"

"Καλός είναι, αλλά είχε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Τον Απρίλιο είχε χτυπήσει και έλεγαν ότι θα έμενε 6 μήνες εκτός", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε: "Στα χρόνια που είναι στη Βαλένθια δεν έπαιζε, αναπληρωματικός ήταν, αλλά είχε κάνει καλές σεζόν στη Βαγιαδολίδ".

Πώς θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα;

"Θεωρώ ότι η Βαλένθια θα τον παραχωρούσε δανεικό, αλλά και ακόμα κι αν μιλούσαμε για πώληση δεν θα έπρεπε το ποσό να είναι πάνω από 2-3 εκατ. ευρώ".

"Μοιάζει με τον Μπακαμπού - Να πάρει ξανά τα πάνω του - Τέτοιος συμπαίκτης μπορεί να τον αξιοποιήσει"

Σε σχέση με τον Μπακαμπού, που έπαιζε πέρσι βασικός στον Ολυμπιακό;

"Μοιάζουν στο στιλ με τον Μπακαμπού, παρόμοιο είναι: Δεν είναι βαρύς φορ, ευέλικτος, Βραζιλιάνος, με καλή τεχνική, έχει την αίσθηση του γκολ και για την Ελλάδα είναι καλή επιλογή. Αλλά θα πρέπει να πάρει ξανά τα πάνω του"

Τι παίκτες χρειάζεται κοντά του;

"Σκοράρει και με το κεφάλι αλλά αυτός είναι ποδοσφαιριστής που θέλει χαμηλά την μπάλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύρα 7 για Σλούκα: "Ψεύτης και προδότης - Μας φώναζες ότι δεν πας ΠΑΟ ούτε με 10 εκατ. - Γι’ αυτό δεν έπαιξες;"