ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ στο Ιεροσόλυμα συνεχίζεται απρόσκοπτα και πέραν του ψυχολογικού κομματιού που είναι αναμφίβολα κάτι θεμελιώδες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι.

Όπου… αγωνιστικό κομμάτι οι επιλογές για την ενδεκάδα της ρεβάνς, σε σχέση με αυτή του πρώτου αγώνα και τις διαφοροποιήσεις που σκέφτεται να κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου.

Η διαχείριση των παικτών αλλά και των αλλαγών στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη από πλευράς Λουτσέσκου, συζητήθηκαν έντονα αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου η Μπεϊτάρ οριστικά το γύρισε σε… ταμπούρι, δεν πάρθηκαν τα ρίσκα για να γίνει ο ΠΑΟΚ πιο επιθετικός, με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί σχετικά εύκολα να πάρουν το 0-0.

Σε σχέση με το πρώτο ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει ξανά τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και τον Αντρέ Βιεϊρινια που εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα της Πέμπτης με την ομάδα από την Ιερουσαλήμ. Μπορεί να είναι διαθέσιμοι ο Βραζιλιάνος χαφ και ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ ωστόσο υπάρχουν ερωτηματικά για το αν θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού χωρίς αύριο στο «Τέντι Στέιντιουμ».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Λουτσέσκου με Έλληνα φορ - "Απογείωση" σε 6 μήνες - Θεσσαλονίκη ο Μπίσεσβαρ, περιμένει ΠΑΟΚ!