Τη δική του άποψη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ, για την 3η προκριματική φάση του Europa Conference League, κατέθεσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η εικόνα είναι και θα είναι προβληματική. Είναι πολλοί οι λόγοι. Περιμέναμε πως θα υποφέρει ο ΠΑΟΚ και αν είμαστε ρεαλιστές, αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει είναι η Χάιντουκ. Χθες είχαν δύο δοκάρια οι Κροάτες και έληξε 0-0, που αφήνει ανοικτό για τη ρεβάνς με το ματς να έρχεται στην Τούμπα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έτσι όπως έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο, χωρίς το εκτός έδρας γκολ, είναι σαν μονό ματς που η ισοπαλία το πάει σε παράταση. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνε ανάλογη με τη χθεσινή μέτρια εμφάνιση. Χθες είχε πρόβλημα στη δημιουργία και την τελική πάσα ο ΠΑΟΚ. Από κάποιες συγκυρίες, ο Νάρεϊ είχε 4-5 τελικές πάσες από πλάγια, χωρίς να βρει συμπαίκτη του. Δεν έχει… Λιβάγια ο ΠΑΟΚ, αλλά και η άμυνά του δεν είναι προβληματική όπως τον Κροατών», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Για όλους αυτούς τους λόγους, με την επιστροφή των Σβαμπ και Οζντόεφ, θα είναι ένα μεγάλο ματς η ρεβάνς. Η επόμενη θα είναι η μεγάλη εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δική του δοκιμασία, έχοντας ρισκάρει αρκετά και το φετινό καλοκαίρι. Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί… να κοιμηθεί, αφού έχει πολλή δουλειά, για να πάρει με τον οποιονδήποτε τρόπο την πρόκριση, και αν φτάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους, θα κάνει καλή ομάδα και θα υπάρχουν προοπτικές να γίνει ανταγωνιστικός για την Ελλάδα και την Ευρώπη».