Σε ρυθμούς… Stoiximan Super League μπαίνει από σήμερα (31/08) ο Παναθηναϊκός, στρέφοντας την προσοχή του σε ένα δύσκολο ματς όπως είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στα Γιάννενα πλέον, από σήμερα αρχίζει την προετοιμασία. Ο ΠΑΣ παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό, είναι μια καλή ομάδα έτσι κι αλλιώς, θα πρέπει να γυρίσει το τσιπάκι από το Champions League στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά ο Γιοβάνοβιτς το ξέρει αυτό καλά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς και θα βάλει την καλύτερη δυνατή 11άδα με βάση την κόπωση των παικτών», είπε μεταξύ άλλων.

 

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν πιστεύει πως θα δούμε ξανά επτά αλλαγές στην 11άδα του Τριφυλλιού, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει για βάση εκείνη με την Μπράγκα, κάνοντας δύο-τρεις αλλαγές και βάζοντας τους Σένκεφελντ-Μλαντένοβιτς και ενδεχομένως τον Τσέριν.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην αυριανή κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Εuropa League εκφράζοντας την άποψη ότι θα είναι καλό να έχει ο όμιλος του ένα φαβορί που θα μπορεί να κάνει νίκες με όλους και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει τη δεύτερη ή την τρίτη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το λάθος Γιοβάνοβιτς δεν ήταν ο Ιωαννίδης - Σηκώνεις τα χέρια ψηλά στον Παναθηναϊκό... μεγαθήριο η Μπράγκα!