Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το χθεσινό ματς με τη Λαμία και την άφιξη του Στέφαν Γιόβετιτς στην Ελλάδα για να περάσει από εξετάσεις, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας επανέλαβε πως ήρθε ο Μαυροβούνιος επιθετικός, έχοντας κληθεί στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας, για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, και τη Δευτέρα θα ενταχθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, αυτή θα είναι η τελευταία «ερυθρόλευκη» μεταγραφή, τουλάχιστον ενόψει και της δήλωσης της λίστας στην UEFA για τους ομίλους του Europa League, στην οποία πρώτη φορά θα δηλωθούν όλοι οι παίκτες που έχει ο προπονητής στη διάθεσή του, δηλαδή και οι 26 (13 μεταγραφές, δύο επιστροφές Μαντί-Καρβάλιο και 11 οι περσινοί).

Για τον Γιόβιτιτς, υπογράμμισε πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του επιθετικού, ήταν πάντα στο πλάνο του Ολυμπιακού, ο οποίος χθες έκανε την τελευταία του προσφορά για τον Καράντσα στη Φιλαδέλφεια Γιούνιον, 7 εκατ. ευρώ + 1 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους και 20% ποσοστό μεταπώλησης, αλλά οι Γερμανοί ιδιοκτήτες τελικά, ενώ φαίνονταν έτοιμοι να την αποδεχθούν, τελικά έκαναν πίσω.

Έτσι ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε τη λύση του Γιόβετιτς, που βέβαια είναι παίκτης μεγάλης κλάσης (εκτός ελληνικής πραγματικότητας), με το ερωτηματικό του βαθμού ετοιμότητάς του, γιατί είχε τραυματισμό στα μέσα Ιουνίου με την εθνική του, και έχοντας γενικά κάποια θεματάκια τα τελευταία χρόνια.

Ακούστε τι είπε για την πώληση του Χουάνγκ και πώς προέκυψε η παραχώρηση στον Ερυθρό Αστέρα