Γιώτης Τσαλουχίδης: Στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” της Βεργίνα Τηλεόραση μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου πήρε θέση για τον αποκλεισμό των Φορτούνη και Κωνσταντέλια από την Εθνική ομάδα, αναφέροντας ότι πρόκειται για λάθος από μεριάς Γκουστάβο Πογιέτ.

«Είναι δυνατόν από αυτή την εθνική ομάδα να απουσιάζουν ο Φορτούνης και ο Κωνσταντέλιας; Έχουμε την πολυτέλεια να κρατάμε εκτός εθνικής αυτούς τους δυο παίκτες; Ο Φορτούνης είναι πλέον και πολύ έμπειρος, αλλά και καλύτερος από τον Μάνταλο, ενώ ο Κωνσταντέλιας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτή τη στιγμή και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ με τις εμπνεύσεις του την εθνική ομάδα.

Προφανώς, ο προπονητής έκανε λάθος με την απόφαση που πήρε να τους αποκλείσει από τα παιχνίδια με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ και είδατε όλοι την εικόνα της ομάδας μας στην Ολλανδία, Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά πιστεύω ότι και οι δυο παίκτες, μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, πολλά περισσότερα από κάποιους άλλους», είπε ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε την μπάνκα" ο Μαρινάκης - 120 εκατ. στο χορτάρι, πολύ πίσω ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - 10 εκατ... στην εξέδρα!