Παναθηναϊκός: Για την ανανέωση του συμβολαίου του Χόρντουρ Μάγκνουσον και τις συζητήσεις που θα γίνουν με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM. Επίσης, ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στη μεγάλη βελτίωση του «τριφυλλιού» στο επιθετικό κομμάτι και την άριστη διαχείριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για τη διακοπή στο πρωτάθλημα: «Ο Γιοβάνοβιτς μας είπε ότι οι διακοπές δεν κάνουν κακό γιατί φεύγουν οι διεθνείς, αλλά από την άλλη τη συγκεκριμένη διακοπή ο Παναθηναϊκός τη χρειαζόταν γιατί είχε ένα απαιτητικό 20ημερο με απαιτητικά παιχνίδια. Μετά τη διακοπή θα επιστρέφουν οι Χουάνκαρ, Πάλμερ Μπράουν θα ετοιμαστεί και ο Αϊτόρ και θα παρουσιαστεί η ομάδα πολύ πιο έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για το ματς με τον Ατρόμητο και τις μεγάλες διαφορές του Παναθηναϊκού σε σχέση με πέρυσι: «Είχε ετοιμάσει την ομάδα πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ σοβαρός, έβαλε 5 γκολ και ικανοποίησε τον κόσμο του. Είναι η δεύτερη πεντάρα μετά τον Παναιτωλικό. Γενικά υπάρχει μεγάλη διαφορά με πέρυσι στο επιθετικό παιχνίδι. Στα αντίστοιχα παιχνίδια σε σχέση με την περασμένη σεζόν, υπάρχει διαφορά τεράστια. Πέρυσι είχε βάλει 7 γκολ και φέτος 21. Φέτος υπάρχουν παίκτες που μπαίνουν και κάνουν τη διαφορά, ανταγωνισμός στην ομάδα και όλοι αισθάνονται εν δυνάμει βασικοί. Ο Γιοβάνοβιτς είναι απόλυτα δίκαιος και τους χρησιμοποιεί όλους. Χθες είδαμε και τον Ζέκα που είχε πολλή διάθεση και την άτυχη στιγμή με την αποβολή, αλλά αυτά συμβαίνουν στο παιχνίδι. Γενικά ο Γιοβάνοβιτς παίρνει άριστα στη διαχείριση και οι παίκτες παίζουν για τον προπονητή».

Για την ανανέωση του Μάγκνουσον: «Η είδηση της ημέρας είναι η ανανέωση συνεργασίας με τον Μάγκνουσον μέχρι το 2025. Μια κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ, μετά το χτύπημα του παίκτη έγινε αμέσως η ανανέωση. Πλέον, άμεση προτεραιότητα είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Είναι απόλυτα λογικό. Θα κληθεί αυτός και ο εκπρόσωπός του να μιλήσουν και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά και ο Μπρινιόλι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει με Ρεν και Μακάμπι Χάιφα ο ΠΑΟ - Τεράστια οικονομική ζημιά