Τάσος Νικολογιάννης: Το δικό του σχόλιο για την πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ στη θέση του αρχιδιαιτητή έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ κάνοντας λόγο για «σημαδεμένη τράπουλα», ενώ σημείωσε πως η διαδικασία πάει 100 χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο Μπαλτάκος δεν ζήτησε από την UEFA να του επιδείξει αρχιδιαιτητή, αλλά ρώτησε απλώς αν έχουν θέμα με τον Σουηδό.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι ήταν, είναι και θα είναι. Ο ισχυρός θα ελέγχει το ποδόσφαιρο και οι από κάτω θα φωνάζουν. Ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος σήμερα για την αποχώρησή του, αφού δεν τηρήθηκε καμία συμφωνία. Έπρεπε να εμφανιστούν τουλάχιστον 3 βιογραφικά και να διαλέξουν. Η επιτροπή άρχισε στις 10, στις 10.20 οι ομάδες πήραν το βιογραφικό του Σουηδού, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είπαν ναι, ο Ολυμπιακός διαφώνησε, ο Παναθηναϊκός είχε πει εξ αρχής ότι θέλει τουλάχιστον 3 βιογραφικά και αποχώρησε.

Σημαδεμένη τράπουλα, ο συγκεκριμένος ήταν μια επιλογή του Μπαλτάκου ο οποίος δεν ζήτησε από την UEFA να επιδείξει αρχιδιαιτητή, αλλά όταν την ρώτησε για τον Σουηδό, πήρε την απάντηση πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να ξέρουμε τι λέμε. Αστεία η όλη διαδικασία, πάει το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε χωρίς να σηκώσει τους τόνους. Η τοποθέτηση από πλευράς Ολυμπιακού ήταν αισχρή, ο Παναθηναϊκός κράτησε επίπεδο. Καμία σχέση η στάση των δύο ομάδων επειδή λένε πολλά, ο Παναθηναϊκός σηκώθηκε και έφυγε, ο Ολυμπιακός έκανε μια αισχρή επίθεση με χαρακτηρισμούς. Δεν μπορούν να συγκριθούν οι συμπεριφορές των εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Θα δημιουργηθούν προβλήματα και τοξικότητα πάλι, ο Μπαλτάκος δεν ήθελε να κάνει τα πράγματα όπως έπρεπε να γίνουν. Το 2018 ο Σουηδός είχε περάσει από συνεντεύξεις και οι εκπρόσωποι των ομάδων κοιτάζονταν με απορία και έλεγαν που τον βρήκαν αυτό
», ανέφερε για το θέμα του αρχιδιαιτητή ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ισπανία με ειδική ρύθμιση ο Σωκράτης - Απέρριψε μεγάλες προτάσεις - Ποιο είναι το... μεγάλο του όπλο!