ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται το απόγευμα της Τρίτης (24/10) να ταξιδέψει στη Σκωτία, στον απόηχο της κακοκαιρίας που σάρωσε τη χώρα, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αμπερντίν μάλιστα να αναφέρει ότι η κακοκαιρία «Μπάμπετ» προκάλεσε ζημιές ακόμη και στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Όπως ανέφερε, το Richard Donald Stand και το Main Stand στο Pittodrie έχουν υποστεί ζημιές από τους ανέμους και τις πλημμύρες, αν και δεν φαίνεται πως θα βάλουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, με την αστυνομία μάλιστα να ανακοινώνει πως άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Αμπερντίν, που είναι το τρίτο θύμα των τελευταίων ημερών.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει στην Σκωτία μέχρι την Παρασκευή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει όσον δυνατόν την λιγότερη καταπόνηση των παικτών του, ενώ όσον αφορά στις συνθήκες, θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες ενώ την ημέρα του αγώνα, υπάρχει πρόβλεψη για βροχές και καταιγίδες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελική τριάδα NBAers για ΠΑΟ με Ναν και δύο... καλύτερους - Ρίχνει χρήμα ο Γιαννακόπουλος για δύο μεταγραφές