ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, είναι αυτό που συγκενρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων σήμερα το βράδυ, αλλά αυτό που προσπαθούν όλοι να… πετύχουν είναι οι πιθανές ενδεκάδες, να μπουν δηλαδή στο μυαλό του κάθε προπονητή και να εντοπίσουν τι σκέφτεται να κάνει, με βάση αυτά που δείχνει στην προπόνηση…

Για το σημερινό παιχνίδι του Πειραιά, ο Λουτσέσκου ετοιμάζει μια έκπληξη στον Μαρτίνεθ, που έχει να κάνει με τον ρόλο συγκεκριμένου παίκτη της ομάδας, σε συνεργασία με έναν ακόμη!

Ο Τάισον, δούλεψε στην προπόνηση πάνω σε θέματα τακτικής, με τον Κωνσταντέλια, με συνεχείς εναλλαγές της θέσης, προκειμένου να μπορέσει να “τρυπήσει” ο ΠΑΟΚ με αντεπιθέσεις, την ευάλωτη άμυνα του ΟΛυμπιακού.

Εντοπίσθηκαν οι αδυναμίες του αντιπάλου στην άμυνα και εκεί θα “χτυπήσει” ο ΠΑΟΚ με εναλλαγές Τάισον και Κωνσταντέλια, σε πλάγια και κέντρο επίθεσης, πίσω από τον φορ. Ειδικη δουλειά έγινε και στις στατικές φάσεις, ειδικά στα κόρνερ, κάτι που αναμένεται να φανεί σήμερα το βράδυ στο Φάληρο!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" μετά τη Λαμία ο Αλαφούζος - Φουλ για μεταγραφές ο ΠΑΟ - Ακριβό στόπερ και εξτρέμ... Ντι Μαρία!