Θυμάστε τι γράφαμε πριν από λίγες ημέρες στο θέμα με τίτλο "Αστεία" η πρόταση της Μίλαν σε ΠΑΟΚ - Δεν το συζητάει καν ο Σαββίδης - "Δανεικός με μεγάλη οψιόν αγοράς";

Μεταξύ άλλων αναφέραμε: "Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία υπάρχει στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ εδώ και κάποιες μέρες, δεδομένου ότι η Μίλαν βρίσκεται στην αγορά για να αποκτήσει στόπερ και το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη βρίσκεται ψηλά στη λίστα της,

Ο 20χρονος άσος είναι σταθερός στην 11άδα τού Δικέφαλου από το καλοκαίρι του 2022, δείχνει ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και, σε κάθε περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς αξιολογούν την περίπτωσή του ως το επόμενο μεγάλο deal που θα κάνουν για πώληση".

Ρεπορτάζ που έχεται να επιβεβαιώσει το ιταλικό TvPlay, το όποιο μάλιστα ζήτησε δηλώσεις από τον Ζοσέ Μπότο για τον νεαρό άσο!

"Ο Κουλιεράκης δεν είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά θα μπορούσε να γίνει στη Μίλαν. Είναι ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που πέρυσι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Στην Ιταλία θα μπορούσε να γίνει δυνατός", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπότο.