Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον κομβικό ρόλο που κατέχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα αναντικατάστατο στέλεχος του οργανισμού, του οποίου η λειτουργικότητα, είναι πολύ μεγαλύτερη από τον θεσμικό του ρόλο ορμώμενος από τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία δεν έχει τελεσιδικήσει. Μάλιστα ο ρεπόρτερ του σταθμού, συνδέοντας τις δύο περιπτώσεις, υποστήριξε ότι το καλοκαίρι του 2024, πρόκειται να είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ

«Είναι αναντικατάστατος ο Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ, όλα περνούν από τα χέρια του. Έχει τόσες υποχρεώσεις που δεν θα ληφθεί άμεσα η απόφαση για την ΕΠΟ. Δεν μπορώ να φανταστώ τον ΠΑΟΚ χωρίς Γκαγκάτση και Λουτσέσκου. Είναι αναντικατάστατοι.

Πολλές φορές ο Γκαγκάτσης ήρθε μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο μετά από πιέσεις παραγόντων και άλλων ομάδων. Ακόμη και ο Ζαγοράκης που έχει γνώση των πραγμάτων, αλλά και για τον ΠΑΟΚ τα παράτησε στην ΕΠΟ», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος η Τουρκία για Μπακασέτα, "όχι" σε 2 εκατ. - Τον πλησίασαν από ΑΕΚ - Κρούση από Big-4 σε Γιαννούλη