Super League: Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχοντας... αέρα τεσσάρων βαθμών στην κορυφή, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, λίγες ημέρες πριν το καθοριστικό ματς με τη Βιγιαρεάλ (Πέμπτη 30/11, 22:00 - «Θεράμικα») για την 5η ημέρα των ομίλων του UEFA Europa League. Το «τριφύλλι» έχει το απόλυτο μακριά από τη «Λεωφόρο», ωστόσο ο Άρης «καίγεται» για βαθμούς ώστε να παραμείνει εντός εξάδας και να μειώσει, ει δυνατόν, την απόσταση από την προνομιούχο τετράδα.  

 

Λίγο νωρίτερα, στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ ευελπιστεί να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ που στο πίσω μέρος του μυαλού της θα έχει το παιχνίδι με την Μπράιτον (30/11, 19:45), που μπορεί να κρίνει πολλά στην προσπάθεια κατάληψης της 2ης θέσης στον όμιλο του Europa League. Πέρυσι ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είχε κάνει τη ζημιά στη μετέπειτα νταμπλούχο ΑΕΚ που δε θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων εντός συνόρων. 

Στην Καισαριανή ο Αστέρας Τρίπολης θα ψάξει για το «διπλό» που θα τον στείλει κοντά στη ζώνη των Play Off αλλά η Κηφισιά έχει αποδειχθεί πολύ «σκληρό καρύδι». Στο «Αθανάσιος Διάκος», τέλος, η Λαμία περιμένει τον Ατρόμητο με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να γνωρίζει μεσοβδόμαδα την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο στην Λειβαδιά και τους Περιστεριώτες, αντίθετα, να προκρίνονται δύσκολα επί του Γιούχτα.  

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 

16:00 Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής, Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης 

17:00 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία - Ατρόμητος  

20:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Αρης - Παναθηναϊκός  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε αλλά δεν πήγε ΠΑΟΚ, τον θέλει για Γενάρη ο ΠΑΟ - "Όχι" σε πρόταση 1.2 εκατ. - "Θυμίζει... Σισέ"!