Το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη και σημαντική νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η αλήθεια είναι πως έδωσε ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, σε ό,τι αφορά την κατάσταση στη βαθμολογία. Ο Άρης πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη, που την έψαχνε, ακολουθώντας πιστά το πλάνο από τον προπονητή. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη, με δυναμισμό και αυτοθυσία και έδειξε στοιχεία, από χαρακτηριστικά που δεν είχε παρουσιάσει σε προηγούμενα παιχνίδια. Έπαιξε με συνδυαστικό παιχνίδι στον άξονα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των Θεσσαλονικέων.

Και πρόσθεσε: «Ο Ζουλ έκανε κάποια σημαντικά πράγματα στη μεσαία γραμμή του Άρη, ενώ ο Νταρίντα ήταν σημαντικό στήριγμα, και μπόρεσε με τα ντουμπλαρίσματα να δημιουργήσει πρόβλημα στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Δεν έπαιξε… καμία μπαλάρα, αλλά έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε να παίξει απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Σημαντικό ήταν το γκολ και η χρονική περίοδος που σκόραρε ο Μορόν στο 42’-43’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθη Γιοβάνοβιτς σε 11αδα και αλλαγές - "Πορτοφολάς" ο Μορόν, τον… κοιτούσε ο Τζούρισιτς - Μπλαζέ ο ΠΑΟ!