Άρης: Όπως αποκάλυψε προ ημερών το SFINA.GR, ο Άρης έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του τον Εμίλ Κόνραντσεν Σέιντε. Πρόκειται για τον 22χρονο Νορβηγό εξτρέμ της Σασουόλο, τον οποίο προσπάθησαν να πάρουν οι Κιτρινόμαυροι και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς επιτυχία όμως. Και τότε ήταν που στράφηκαν στον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, τον οποίο και πήραν.

Η ανάγκη όμως για ενίσχυση στα «φτερά» έχει υποχρεώσει τον Άρη να βγει στην αγορά για να πάρει παίκτη για τα εξτρέμ και κάπως έτσι προέκυψε και πάλι η περίπτωση του Σέιντε. Η οποία σαφώς και δεν είναι τελειωμένη, ωστόσο όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σταθερά σε ανοικτή γραμμή. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά να πιέζει ώστε η μεταγραφή να «κλείσει» σύντομα και να μπορέσει να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα νωρίς για να είναι διαθέσιμος να παίξει άμεσα μόλις αποκτήσει το δικαίωμα.

Ο… ρόλος του Μορόν

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή και τους μάνατζερ του (βρίσκεται στο ίδιο γραφείο με τον Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον), αλλά και με την Σασουόλο, καθώς πρέπει να συναινέσουν όλοι για να γίνει η μεταγραφή.

Προφανώς και δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και ο 22χρονος Νορβηγός θα πρέπει να αποφασίσει να αφήσει τη Serie A (όπου ωστόσο δεν έχει ρόλο αφού δεν παίζει) για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όμως κάπου εδώ παίζει τον ρόλο του ο Λόρεν Μόρον. Όχι φυσικά, δεν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, ωστόσο το δικό του παράδειγμα ίσως τελικά παίξει ρόλο στην τελική κατάληξη της υπόθεσης. Ο Ισπανός φορ άφησε μια ομάδα όπως η Μπέτις που παίζει στη La Liga, για να μετακομίσει στην Ελλάδα σε έναν σύλλογο όπου θα έχει ρόλο. Και η απόφαση κρίνεται αν μη τι άλλο πετυχημένη μιας και μιλάμε για τον, μέχρι στιγμής, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ρόλο και μάλιστα βασικό υπόσχεται ο Άρης και στον Σέιντε, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποκτήσει ξανά αγωνιστικό ρυθμό, με απλά λόγια να παίξει, και να επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται αυτά να παίξουν ρόλο στην υπόθεση, την οποία οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να κλείσουν άμεσα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Μαρινάκη στη συμφωνία ΠΑΟ, Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - "Φεύγω, δεν ασχολούμαι με το δικό σας ποδόσφαιρο"!