ΠΑΟΚ: Έγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ με την Κηφισιά με τα έξι γκολ που πέτυχε, με την 21η Δεκέμβρη να μένει στην ιστορία αφού ο Δικέφαλος πέτυχε την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη της ιστορίας και συνεχίζει να γράφει ρεκόρ συνεχόμενα!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δεύτερη σερί νίκη μακριά από την Τούμπα, με ένα εκκωφαντικό 6-0 με έξι διαφορετικούς σκόρερ (!) και δίνοντας συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί από τα τέλη Οκτώβρη.

Οι «ασπρόμαυροι» διεύρυναν κι άλλο το σερί των αήττητων παιχνιδιών, φθάνοντας τους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τον εκπληκτικό απολογισμό να βρίσκεται στο 9-1-0, με μοναδική ισοπαλία αυτή με την Αμπερντίν στην Τούμπα. Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και έπειτα, το… κουμπί γύρισε και ο ΠΑΟΚ έφτασε να ειναι πρώτος στο πρωτάθλημα μόνος του μέσα στις γιορτές και ήδη περιμένει την κλήρωση της φάσης των «16» του Conference League στις 23 Φεβρουαρίου.

Ο Δικέφαλος από τις 30 Οκτωβρίου και έπειτα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας ποδοσφαιρικές παραστάσεις που είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε αυτήν την ξέφρενη κούρσα των 10 αήττητων παιχνιδιών, ο ΠΑΟΚ μετρά 33 (!) γκολ, αποτυπώνοντας στο γήπεδο την ποιότητα των παικτών αλλά και την δουλειά που γίνεται κάθε μέρα στις προπονήσεις.

Ο Τόμας Μουργκ ηγείται της λίστας των σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, μετρώντας επτά γκολ, όντας ο δεύτερος στον πίνακα συνολικά, ενώ τον Αυστριακό έχουν πάρει στο… κατόπι οι Ζίβκοβιτς με έξι, στα πέντε έφτασε ο Οζντόεφ ενώ από τέσσερα μετρούν Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

Ο Ντεσπόντοφ γενικά με την φανέλα του Δικεφάλου μετά τις τρεις ασίστ στην Καισαριανή έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στους αριθμους του και στον ανταγωνισμό. Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός μετράει ήδη έξι γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, οντας… αγριεμένος!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΟΚ πρώτο φαβορί για τον τίτλο - Η μεγάλη διαφορά με ΑΕΚ και ΠΑΟ - Ευθύνη Αλμέιδα και όχι Αθανασιάδη!