Facebook Pixel Γάνδη - ΠΑΟΚ: Απόδοση-"φωτιά" στο σημερικό κουπόνι - Να τι θα παίξεις στο Γάνδη-ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 16:50:00

Απόδοση-"φωτιά" στο σημερικό κουπόνι - Να τι θα παίξεις στο Γάνδη-ΠΑΟΚ!

του Δημήτρη Σκούφου
Απόδοση-"φωτιά" στο σημερικό κουπόνι - Να τι θα παίξεις στο Γάνδη-ΠΑΟΚ!

Διάβασε τι θα ποντάρεις στην μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη.

Γάνδη - ΠΑΟΚ: Σπουδαία αναμέτρηση απόψε για τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, όπου θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τη νίκη του με 1-0 στην Τούμπα και να πάρει έτσι την πρόκριση για την οκτάδα του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει αρκετές και σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Μιχαηλίδη, όμως έχει μάθει να προσαρμόζεται στις εκάστοστε δυσκολίες και να τα βγάζει πέρα.

Τους τελευταίους μήνες ο ΠΑΟΚ βγάζει μεγάλη σοβαρότητα στο παιχνίδι του, με τον Λουτσέσκου να γνωρίζει πως το αποψινό παιχνίδι είναι ίσως το πιο σημαντικό της φετινής σεζόν... μέχρι το επόμενο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει μάθει στους παίκτες του να προσαρμόζονται στα όποια προβλήματα παρουσιάζονται, κάτι που πιστεύουμε ότι θα κάνει και σήμερα στο Βέλγιο, απέναντι σε μια Γάνδη από την οποία δεν έχει να φοβηθεί και πολλά πράγματα.

Έτσι, μια καλή επιλογή είναι το ποντάρισμα στην πρόκριση του ΠΑΟΚ, που στη Novibet προσφέρεται στο 1.90, ενώ εναλλακτικά μπορεί να παιχτεί και η διπλή ευκαιρία Χ2 σε απόδοση 2.25.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags