Facebook Pixel Άρης Σοϊλέδης - Survivor: Χαμός στο Survivor με Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Ατζούν - Μεγάλη ανατροπή! (Vid)
Life
| 2022-05-03 11:31:00

Χαμός στο Survivor με Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Ατζούν - Μεγάλη ανατροπή! (Vid)

Sportdog Team
Χαμός στο Survivor με Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Ατζούν - Μεγάλη ανατροπή! (Vid)

Πώς άλλαξε η σχέση των δύο παικτών, η αντίδραση του Τούρκου παραγωγού και όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ώρες…

 

Η… φημολογούμενη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα Αβραμάκη έχει εξελιχθεί σε σήριαλ στο Survivor και με την ανοχή της παραγωγής εδώ και περίπου έναν μήνα, καθώς συνεχώς προβάλονται οι δηλώσεις και τα «κουτσομπολιά» των συμπαικτών τους.

Όλα αυτά όμως μέχρι πριν λίγα 24ωρα, καθώς η σχέση τους έχει αλλάξει πλέον και όσα θα δούμε προσεχώς, δεν θα θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν. Ο λόγος; Τα… νέα που έμαθε ο ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα, για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει από το sportdog.gr εδώ και μέρες!

Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας, έσκασαν και επίσημα τα… μαντάτα. Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε και θα υπάρξουν οι αντίστοιχες κυρώσεις. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, δύο παίκτες των Μπλε ήρθαν σε συνεννόηση με έναν ντόπιο και μέσω προφανώς κάποιου κινητού τηλεφώνου ήρθαν σε επαφή με άτομα εκτός παιχνιδιού.

Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεφ, στους οποίους επιβλήθηκε η τιμωρία να μην απολαύσουν τα τρία προσεχή έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους.

Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας στη διάρκεια της ψηφοφορίας χαρακτήρισε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή ντροπή για το Survivor και τον κατηγόρησε για αθέμιτο ανταγωνισμό. «Εγώ ήρθα για να παίζω στα ίσα και εσύ δεν το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

 

 
 

Ο Σοϊλέδης λοιπόν, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχε ενημερωθεί για όσα… φημολογούνται για αυτόν και τη Σοφιάννα και για αυτό είχε απομακρυνθεί τις τελευταίες δύο ημέρες από κοντά της, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αναφέροντας πως πλέον δεν λένε «ούτε καλημέρα»!

 

 

 

 
Ο ποδοσφαιριστής μόλις έμαθε ότι γίνεται χαμός στην Ελλάδα για την όμορφη συμπαίκτριά του, πήρε τα μέτρα του και απομακρύνθηκε. Πάντως, η παραβίαση των κανονισμών έκανε έξαλλο τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα. Μπορεί η ποινή να μην ακούγεται μεγάλη, όμως δεν αποκλείεται προσεχώς να έχουμε και νέα συνάντηση του Τούρκου με τους δύο παίκτες.
 
 
Χαμός στο Survivor με νέα φωτογραφία Σοφιάννας με Σοϊλέδη - "Ανακάλυψαν" σχέση στα social (Vid)
 
 

Σε… σήριαλ έχει εξελιχθεί το φετινό Survivor, καθώς τις τελευταίες ημέρες όλοι ασχολούνται με το εάν «τρέχει» κάτι ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μετά τις… μπηχτές τω παικτών που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι, ήρθε και η τοποθέτηση της Τζο μετά την αποχώρησή της από το νησί, να «ανάψει φωτιές».

«Η Ασημίνα μου είχε πως η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη και ότι της αρέσει. Τώρα δεν ξέρω ποιον να πιστέψω, δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Γενικότερα πιστεύω ότι και ο Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που άρχισαν να κάνουν παρέα με τον Άρη. Είναι πιο επιθετικές και ειρωνικές και συμπεριφέρονται διαφορετικά», ανέφερε και… ξεσήκωσε αντιδράσεις!

Άλλωστε, όλα έχουν ξεκινήσει από τις τοποθετήσεις on camera του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ οι χρήστες το διαδικτύου έχουν εξελιχθεί σε ντετέκτιβ τα τελευταία 24ωρα. ΤΙ βρήκαν λοιπόν και γίνεται χαμός στα social;

Την παρακάτω φωτογραφία, όπου πολλοί πιστεύουν πως… λέει πάρα πολλά. Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάζει νέα παίκτρια στο Survivor ο Ατζούν - Η γυναίκα που θα προκαλέσει καυγά το νησί- Θα γίνει χαμός

 

Η κουκλάρα του Survivor γδύθηκε μπροστά στην κάμερα - Αποκαλυπτικά πλάνα στον Άγιο Δομίνικο (Vid)

Το casting του φετινού Survivor μπορεί να μην είναι πολύ πετυχημένο, όσον αφορά το γκελ που κάνουν οι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, η παραγωγή είχε… 100% επιτυχία!

Όλες οι κοπέλες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο είναι εντυπωσιακές και καθημερινά πλέον ο σκηνοθέτης προσφέρει εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία.

Στο τελευταίο επεισόδιο βέβαια για παράδειγμα, η κάμερα ήταν... κολλημένα πάνω στην εντυπωσιακή Σοφιάνα Αβραμάκη απο την ομάδα των Μαχητών, ενώ άλλαζε ρούχα. Η εντυπωσιακή κοπέλα πάντως μας έχει χαρίσει κι άλλες πιο εντυπωσιακές στιγμές και μάλλον την έχουμε αδικήσει μέχρι τώρα!

Απολαύστε την:

 

 

 


Πρόσφατα πάντως την είχαμε θαυμάσει και σε σέξι πόζες στην παραλία...

 
 

Θέλετε να μάθετε το βιογραφικό, το αποκαλυπτικό Instagram και τη σχέση της Σοφιάννας Αβραμάκη του Survivor με πασίγνωστο πολιτικό;

Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του φετινού κύκλου του Survivor. Ανήκει στην ομάδα των Μαχητών και η παρουσία της στο ριάλιτι είναι πιο… αθόρυβη σε σχέση με άλλους συμπαίκτες της που προκαλούν καβγάδες, εντάσεις και ίντριγκες. 

Σοφιάννα Αβραμάκη: Πάμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα; 

  • Η Σοφιάννα Αβραμάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995.
  • Είναι 26 ετών.
  • Η καταγωγή της είναι από τις Σέρρες.
  • Ήταν μαθήτρια στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών.
  • Μένει στη Θεσσαλονίκη.
  • Το Instagram της είναι sofiana.avr. 
  • Είναι φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα.
  • Από μικρή ηλικία ασχολείται με την κολύμβηση.
  • Μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της.
  • Παράλληλα προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιες φοβίες.
  • Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως… εκρηκτική.
  • Δεν αντέχει στην καλύβα της παραλίας την ακαταστασία.
  • Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι.
  • Επίσης, θέλει να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.
  • Διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα και ο φακός του Survivor κάνει συνεχώς ζουμ πάνω της.
  • Μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές της στο παιχνίδι ήταν όταν μαζί με την Άσπα έφεραν τα… μπολσόι στον Άγιο Δομίνικο.

     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags