Facebook Pixel Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Οργή στο Survivor για Σοϊλέδη - "Ξεφτιλίστηκε, Ατζούν διώξτον τώρα - Δεν γίνεται να νικήσει" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-05-06 07:31:00

Οργή στο Survivor για Σοϊλέδη - "Ξεφτιλίστηκε, Ατζούν διώξτον τώρα - Δεν γίνεται να νικήσει" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οργή στο Survivor για Σοϊλέδη - "Ξεφτιλίστηκε, Ατζούν διώξτον τώρα - Δεν γίνεται να νικήσει" (ΦΩΤΟ)

Τρομερές αντιδράσεις εναντίον του ποδοσφαιριστή που υπέπεσε σε μεγάλο... φάουλ και είναι εκτεθειμένος απέναντι στους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές!

Από εκεί που ο Άρης Σοϊλέδης αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού του Survivor και όλοι πίστευαν ότι θα πάει εύκολα τελικό και θα πάρει το έπαθλο, τα πράγματα άλλαξαν σε ένα βράδυ.

Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης αψήφησε έναν από τους βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης και επικοινώνησε κρυφά με δικούς του ανθρώπους χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο ενός κατοίκου του Άγιου Δομίνικου.

Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, το κοινό του Twitter ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, ενώ θεώρησε ως «χάδι» την ποινή (στέρηση φαγητού σε τρία έπαθλα) που του επιβλήθηκε.

 

Χαμός στο Survivor με Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Ατζούν - Μεγάλη ανατροπή! (Vid)

Η… φημολογούμενη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα Αβραμάκη έχει εξελιχθεί σε σήριαλ στο Survivor και με την ανοχή της παραγωγής εδώ και περίπου έναν μήνα, καθώς συνεχώς προβάλονται οι δηλώσεις και τα «κουτσομπολιά» των συμπαικτών τους.

Όλα αυτά όμως μέχρι πριν λίγα 24ωρα, καθώς η σχέση τους έχει αλλάξει πλέον και όσα θα δούμε προσεχώς, δεν θα θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν. Ο λόγος; Τα… νέα που έμαθε ο ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα, για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει από το sportdog.gr εδώ και μέρες!

Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας, έσκασαν και επίσημα τα… μαντάτα. Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε και θα υπάρξουν οι αντίστοιχες κυρώσεις. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, δύο παίκτες των Μπλε ήρθαν σε συνεννόηση με έναν ντόπιο και μέσω προφανώς κάποιου κινητού τηλεφώνου ήρθαν σε επαφή με άτομα εκτός παιχνιδιού.

Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεφ, στους οποίους επιβλήθηκε η τιμωρία να μην απολαύσουν τα τρία προσεχή έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους.

Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας στη διάρκεια της ψηφοφορίας χαρακτήρισε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή ντροπή για το Survivor και τον κατηγόρησε για αθέμιτο ανταγωνισμό. «Εγώ ήρθα για να παίζω στα ίσα και εσύ δεν το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

 

 
 

Ο Σοϊλέδης λοιπόν, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχε ενημερωθεί για όσα… φημολογούνται για αυτόν και τη Σοφιάννα και για αυτό είχε απομακρυνθεί τις τελευταίες δύο ημέρες από κοντά της, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αναφέροντας πως πλέον δεν λένε «ούτε καλημέρα»!

 

 

 

 
Ο ποδοσφαιριστής μόλις έμαθε ότι γίνεται χαμός στην Ελλάδα για την όμορφη συμπαίκτριά του, πήρε τα μέτρα του και απομακρύνθηκε. Πάντως, η παραβίαση των κανονισμών έκανε έξαλλο τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα. Μπορεί η ποινή να μην ακούγεται μεγάλη, όμως δεν αποκλείεται προσεχώς να έχουμε και νέα συνάντηση του Τούρκου με τους δύο παίκτες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags