Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Σάλος στο Survivor - Τρεις παίκτες μιλούν κρυφά με Ελλάδα - Οργή Ατζούν με απολύσεις και αποχωρήσεις!
Life
| 2022-05-13 09:00:00

Σάλος στο Survivor: Τρεις παίκτες μιλούν κρυφά με Ελλάδα - Οργή Ατζούν με απολύσεις και αποχωρήσεις!

Sportdog Team
Σάλος στο Survivor: Τρεις παίκτες μιλούν κρυφά με Ελλάδα - Οργή Ατζούν με απολύσεις και αποχωρήσεις!

Ο Τούρκος παραγωγός ενημερώθηκε μέσα από καταγγελίες πρώην παικτών και αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος δράση. Ποιοι έχασαν τη δουλειά τους στην παραγωγή και οι παίκτες που αποβάλλονται.

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το ριάλιτι επιβίωσης, όλα δείχνουν πως και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο. Η αιτία; Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και μάλιστα τις τελευταίες μέρες επιδεινώθηκε. 

Την ίδια στιγμή ακούγεται πως τρία άτομα της παραγωγής απολύθηκαν για διαρροή πληροφοριών και μάλιστα η μια καταγγελία φαίνεται πως είχε γίνει από παίκτρια που αποχώρησε μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τον Άρη Σοϊλέδη, που τιμωρήθηκε για παραβίαση των κανόνων μετά από κρυφή επικοινωνία που είχε με δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, πηγές ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν επικοινωνία με δικά τους άτομα από την Ελλάδα και παίρνουν πολύτιμες πληροφορίες (για τους ίδιους).

Πρόκειται για ένα άτομο από την κόκκινη ομάδα που μιλάει με σύντροφο, και δύο άτομα από τη μπλε ομάδα που επικοινωνούν με συγγενείς.

Αυτό μάλιστα, έχει γίνει γνωστό στους συμπαίκτες τους και για αυτό τον λόγο υπάρχουν συνέχεια εντάσεις και καβγάδες.

Πηγή: iciao.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο στον ΣΚΑΪ - Με κινητό μέσα στη νύχτα παίκτης του Survivor - Δεν ήταν ο Σοϊλέδης!

Τεράστια ένταση έχει προκύψει τις τελευταίες δέκα ημέρες στο Survivor, μετά την είδηση πως δύο παίκτες παραβίασαν τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ συνάντησαν κάποιον ντόπιο και -με άγνωστο  αντάλλαγμα- όπως είπε ο Γιώργος Λιανός μίλησαν από το κινητό του με τους δικούς τους στην Ελλάδα.

Έτσι, όπως είπε ο παρουσιαστής, θα πρέπει να τιμωρηθούν και η ποινή τους είναι ότι στα επόμενα τρία έπαθλα, που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο τους δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

Ωστόσο, όπως επιβεβαιώνεται πλέον από πρώην παίκτες του ριάλιτι, δεν ήταν οι μοναδικοί που παραβίασαν τον συγκεκριμένο κανόνα. Ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Αντωνόπουλος, όντας καλεσμένος στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως όσο ήταν στο νησί ένα βράδυ είδε κάποιον παίκτη να χρησιμοποιεί κινητό!

Δείτε την αποκάλυψη που έκανε για την κόκκινη ομάδα στο 4.40!

 

 

Η πρώτη αντίδραση Πηλαδάκη για Ναυσικά και τις… ιστορίες για Σοϊλέδη στο Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φετινό Survivor έχει εξελιχθεί σε... σκληρό ριάλιτι, καθώς τους τελευταίους μήνες η προσοχή όλων δεν είναι στραμμένη στα αγωνίσματα, αλλά στους μεγάλους καυγάδες, τις φωνές και τις φήμες για… έρωτες.

Η τελευταία κατηγορία μάλιστα έχει φουντώσει μετά την άφιξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος on camera έλεγε συνεχώς ότι κάτι «τρέχει» ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ μετά την αποχώρηση της τελευταίας άρχισε αντίστοιχα σενάρια για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.



Χωρίς προφανώς να συμβαίνει το παραμικρό και μοναδικό κίνητρο να… προκαλέσει αντιδράσεις και να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο, ο Εμμανουήλ προσπάθησε να φέρει σε δύσκολη θέση δύο συμπαίκτες του, αλλά και τους συντρόφους τους που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

Η Μαρία Αντωνά πολλές φορές έχει κληθεί να απαντήσει για το θέμα, κυρίως όσο ήταν παρούσα στο νησί και η Σοφιάννα, ενώ μέσα από την εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ μάθαμε και την αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη. Το γνωστό μοντέλο και φίλη της Ναυσικάς, Βίκυ Μανώλη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο παιχνίδι και αφού ξεκαθάρισε πως όλα αυτά βρίσκονται στη «φαντασία» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, μετέφερε ότι ο Πηλαδάκης ξέρει ποια είναι η Ναυσικά, καταλαβαίνει για ποιο λόγο λέγονται όλα αυτά και σημείωσε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα!

Δείτε όσα είπε μετά το 6.50:

 

 

Χαμός στο διαδίκτυο με Survivor - Κυκλοφόρησε ΒΙΝΤΕΟ με αποχώρηση Σοϊλέδη - Ανακοίνωση Λιανού!

 

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να μπήκε με καθυστέρηση στο φετινό Survivor, ωστόσο έχει εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι προφανώς από τους καλύτερους παίκτες, μετρώντας πάρα πολλές νίκες, όμως έχει απασχολήσει τα media και με τη… φημολογουμένη σχέση με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία προέκυψε μετά από «καταγγελίες» On camera των συμπαικτών του, χωρίς προφανώς ποτέ να αποδειχθεί τίποτα.

Επίσης, ο Σοϊλέδης πρωταγωνίστησε και στη μεγάλη… κλοπή του φετινού παιχνιδιού, καθώς ήταν ένας εκ των δύο παικτών που «πιάστηκαν» με κινητό και συνομίλησαν με ανθρώπους από την Ελλάδα.

Μετά λοιπόν από όλα αυτά, πάρα πολλοί επιμένουν ότι πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο με την… αποχώρησή του!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πάντως δεν γνωρίζει τίποτα, ούτε και συμφωνεί. Δείτε το περιβόητο βίντεο:

Οργή στο Survivor για Σοϊλέδη - "Ξεφτιλίστηκε, Ατζούν διώξτον τώρα - Δεν γίνεται να νικήσει" (ΦΩΤΟ)

Από εκεί που ο Άρης Σοϊλέδης αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού του Survivor και όλοι πίστευαν ότι θα πάει εύκολα τελικό και θα πάρει το έπαθλο, τα πράγματα άλλαξαν σε ένα βράδυ.

Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης αψήφησε έναν από τους βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης και επικοινώνησε κρυφά με δικούς του ανθρώπους χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο ενός κατοίκου του Άγιου Δομίνικου.

Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, το κοινό του Twitter ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, ενώ θεώρησε ως «χάδι» την ποινή (στέρηση φαγητού σε τρία έπαθλα) που του επιβλήθηκε.

 

 

 

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags