Facebook Pixel Ο Πλάθα, η Εθνική και ο παγκόσμιος Σκύλος!
| 2012-12-05 14:50:00

Ο Πλάθα, η Εθνική και ο παγκόσμιος Σκύλος!

Ο Πλάθα, η Εθνική και ο παγκόσμιος Σκύλος!

Σπάνε ταμεία οι δύο νέες στήλες του sportdog.gr στο Twitter και οι αποκαλύψεις του συζητιούνται, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Κι αν νομίζετε ότι είμαστε υπερβολικοί, θα σας ξηγηθούμε για αν τελειώνουμε. Εμείς εδώ, λεζάντες και δε κυριλίκια δε θέλουμε. Δεν τα επιδιώκουμε για να είμαστε πιο ακριβείς. Οπως έλεγαν και σε μία παλιά δημοσιογραφική σχολή, φωτοτυπίες δε βγάζουμε και όποιος θυμάται θυμάται.

Για να ξεφύγουμε από το θέμα του Κατσικάρη, η επιλογή του να πάει στη Ρωσία στερεί από την ΕΟΚ, ίσως, την πιο αξιόπιστη ελληνική επιλογή για τη διαδοχή του Ηλία Ζούρου.

Οπως αποκάλυψε ο Sdog Pick n' Roll oι Ρώσοι προσφέρουν στον Φώτη τετραετές συμβόλαιο και εξαιρετικά χρήματα, τα οποία προφανώς είναι και πολύ μακριά από αυτά που μπορεί να προσφέρει η Ομοσπονδία.

Η ίδια στήλη όμως, έφερε στο φως της επικαιρότητας και το όνομα, έστω και με συνθηματικό, του προπονητή που βρέθηκε, ή μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρο της ΕΟΚ για τη θέση του κόουτς της Εθνικής. Πρόκειται για τον Ισπανό τεχνικό της Ζαλγκίρις, Χοάν Πλάθα (αναφέρεται ως "πλατείας" στο Sdog Pick n' Roll, τον οποίο, προς ελαχίστων ημερών, προσέγγισε εξωτερικός συνεργάτης της ΕΟΚ, σε μία προσπάθεια να διερευνήσει αν έχει διάθεση να εργαστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Το γεγονός ότι δεν τον κάλεσε στο τηλέφωνο απευθείας ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προκάλεσε εντύπωση κι έκπληξη στον τεχνικό της Ζαλγκίρις, που κάνει σπουδαία πράγματα φέτος στην Ευρωλίγκα. Για αυτό και αμέσως έψαξε να βρει το ποιον του ανθρώπου, ο οποίος τον κάλεσε στο τηλέφωνο να τον ρωτήσει αν έχει ενδιαφέρον να εργαστεί στην Ελλάδα. Τώρα, αν ο ενδιάμεσος ενήργησε αυτοβούλως, ή κατόπιν άνωθεν παραγγελίας, είναι κάτι που θα αποδειχτεί στο μέλλον.

Για να επιστρέψουμε πάντως στις στήλες του σκύλου. Ετσι, όποιος θυμάται θυμάται ότι το θέμα του Φώτη Κατσικάρη στο διαβάσατε για πρώτη φορά στο Sdog Pick n' Scroll που κάνει πάταγο, όπως βέβαια και το Sportdog Penalty. Το γεγονός ότι έχουμε στο στόλο κόπρους που είναι μαγκιόροι και ξέρουν την πιάτσα το ξέρουμε. Αυτό που ίσως να μην ξέρετε ότι τις τελευταίες ημέρες, ο Σκύλος έβγαλε τρία πανευρωπαϊκά αποκλειστικά θέματα. Και ξανα-γαυγίζουμε. Αν δεν ήταν έτσι, δε θα το αναφέραμε ποτέ. Ξεφτίλες δεν είμαστε για να πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το κάνουμε όμως, γιατί είμαστε περήφανοι που έχουν σκυλιά του πολέμου, τα οποία μετράνε στην πιάτσα πανευρωπαϊκά. Κυριολεκτικά!

Εβγαλαν την είδηση του ενδιαφέροντος της Βαλένθια για τον Βαλβέρδε. Οταν ακόμα οι Ισπανοί δεν είχαν πάρει μυρωδιά.

Πριν από αυτό, το θέμα που έκανε πάταγο στην Ισπανία ήταν η υπόθεση της αμοιβής του Γιαν Τάμπακ από τη Βιτόρια, που πήγε εκεί μόλις για 45 χιλιάρικα, καταστρέφοντας την πιάτσα των προπονητών. Τόσο γρήγορα ταξίδεψαν τα νέα, που ο Τιάγκο Σπλίτερ (που παίζει στο ΝΒΑ, εξού και το παγκόσμιο σκύλος) και ο Ντράγκιτς, έγιναν followers του Sdog Pick n' Roll. Ποιο είναι το κοινό στοιχείο και των δύο; Εχουν περάσει από τη Βιτόρια και οι δύο, ενώ τώρα παίζουν στο ΝΒΑ... Τυχαίο;

Ηρθε κι έκατσε το γλυκό με τον Κατσικάρη, που το Sdog Pick n' Roll αποκάλυψε ότι πάει Ρωσία μεριά. Μέχρι και η ομοσπονδία έβγαλε ανακοίνωση μετά τον ντόρο που ξεσηκώθηκε. Και βέβαια, με τα υπόλοιπα sites που ανέβασαν το θέμα, δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα. Τη δουλειά τους έκαναν οι άνθρωποι. Εδωσαν συνέχεια σε ένα θέμα υπαρκτό που αποκάλυψε ο Σκύλος. Και μπράβο τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags