Facebook Pixel Αποκάλυψη: Μεγαθήρια κλέβουν Σάντος από Εθνική!
| 2013-12-23 13:30:00

Αποκάλυψη: Μεγαθήρια κλέβουν Σάντος από Εθνική!

Αποκάλυψη: Μεγαθήρια κλέβουν Σάντος από Εθνική!

Λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας, δύο κορυφαίοι σύλλογοι ετοιμάζονται να προτείνουν συμβόλαιο στον Φερνάντο Σάντος! Τι και πώς; Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ! 

Ο Φερνάντο Σάντος αποφεύγει πολύ διακριτικά το τελευταίο διάστημα, σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, να μιλήσει για το συμβόλαιό του με την Εθνική και για το αν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μάλιστα, στις τελευταίες δηλώσεις του ανέφερε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιανουάριο, όταν και θα συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πει πάρα πολλές φορές πως η εμπειρία του στον πάγκο της Ελλάδας ήταν μοναδική και γι΄ αυτό, άλλωστε, δεν θέλει με τίποτα να πάει σε άλλη εθνική, ωστόσο εδώ και καιρό έχει αρχίσει να σκέφτεται την επιστροφή του σε πάγκο συλλόγου!

Εξάλλου, όποτε αποφασίσει να επιστρέψει σε ...κανονικούς ρυθμούς δουλειάς, σίγουρα θα βρεθούν πολλές ομάδες που θα του προσφέρουν συμβόλαιο είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twiiter, "Sportdog Penalty", ήδη το όνομα του Σάντος ...παίζει πολύ δυνατά για δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες!

Πρόκειται για τις Μπενφίκα και Πόρτο, οι οποίες εφόσον δεν πάρουν το πρωτάθλημα (είναι μαζί στην κορυφή με 33 βαθμούς, όσους έχει και η Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ), είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αλλάξουν το καλοκαίρι κόουτς. 

Κι αυτήn τη στιγμή τόσο στο μυαλό του προέδρου των "αετών" όσο και σε εκείνο του προέδρου των "δράκων", Νο 1 επιλογή είναι ο δικός μας Φερνάντο! Κάτι που σίγουρα θα έχει ...ακούσει και ο Πορτογάλος, ο οποίος θα εξετάσει πολύ προσεκτικά τις επόμενες ημέρες όλες τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του στο ομοσπονδιακό μας συγκρότημα. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags