Facebook Pixel Τσακωμός! Αρπάχτηκαν και τους χώρισε ο Μίτσελ!
| 2014-02-01 10:45:00

Τσακωμός! Αρπάχτηκαν και τους χώρισε ο Μίτσελ!

Τσακωμός! Αρπάχτηκαν και τους χώρισε ο Μίτσελ!

Μεγάλη ένταση! Ποιοι ποδοσφαιριστές πήγαν να πιαστούν στα χέρια αλλά το επεισόδιο αποφεύχθηκε μετά από τη γρήγορη επέμβαση του Ισπανού προπονητή του Ολυμπιακού;

Πολλά νεύρα υπήρχαν μετά το φινάλε της ισόπαλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού την Τετάρτη το βράδυ με τον Ατρόμητο στο "Καραϊσκάκη" για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά το 0-0 δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν έβαλαν γκολ, ενώ είχαν και έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Το κλίμα μύριζε γενικά ...μπαρούτι και στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να "ανάψουν" τα αίματα και μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Όπως μυρίστηκε ο σκύλος, δύο από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μετά το σφύριγμα της λήξης!

Πρόκειται για τους Γιάννη Μανιάτη και Ματίας Ιγκλέσιας, οι οποίοι όντας πολύ εκνευρισμένοι αντάλλαξαν κάποια "γαλλικά", ενώ απειλήθηκε και σοβαρό επεισόδιο. Ευτυχώς όμως, παρενέβη άμεσα ο Μίτσελ, ο οποίος ψύχραιμος και ...τζέντλεμαν, μπήκε ανάμεσά τους και τους χώρισε!

Ο Ισπανός κόουτς, άλλωστε, ήταν ο μόνος μετά το ματς που ήταν ήρεμος, μιλώντας για πρόκριση στο Περιστέρι και αποφεύγοντας να σταθεί στην διαιτησία... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags