Facebook Pixel Το super deal του Ολυμπιακού με τον Ζόρζε Μέντες!
| 2014-02-12 10:45:00

Το super deal του Ολυμπιακού με τον Ζόρζε Μέντες!

Το super deal του Ολυμπιακού με τον Ζόρζε Μέντες!

Ο Ολυμπιακός ξεφεύγει και απογειώνεται! Ποια είναι η μεγάλη δουλειά που έκλεισε με τον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο σκύλος, που τα μυρίζει όλα, έχει το ρεπορτάζ!

Ο σκύλος έχει την πληροφορία ότι ο Ρομπέρτο δεν ανήκει 100% στον Ολυμπιακό. Δεν είναι, δηλαδή, όλος δικός του. Και θα το κάνουμε λιανά. Ο Μαρινάκης έσκασε "ζεστά" 6 μύρια στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, αλλά ο μάνατζέρ του, ο περίφημος Ζόρζε Μέντες, που βοήθησε για να ολοκληρωθεί το deal, κράτησε ένα σημαντικό ποσοστό. Μπορεί και το 25%, το 1/4 του Ρομπέρτο, να έχει στην ιδιοκτησία του ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης, αν και αυτή η πληροφορία "ελέγχεται".

Ο Μέντες, μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλων μεγάλων αστέρων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θεωρεί ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί να πουληθεί στο μέλλον με πολύ περισσότερα χρήματα από τα 6 εκατομμύρια που στοίχισε στον Ολυμπιακό. Το έχει εγγυηθεί προσωπικά αυτό στους Πειραιώτες και γι΄ αυτό ο Μαρινάκης δεν δίστασε να πληρώσει τόσα χρήματα για τον Ρομπέρτο.

Να πούμε και το άλλο όμως. Το γεγονός ότι ο Μέντες, ο άνθρωπος που διακινεί αυτή τη στιγμή το περισσότερο χρήμα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά, κράτησε ποσοστό ιδιοκτησίας στον Ρομπέρτο, μόνο καλό μπορεί να αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος έχει τις διασυνδέσεις να φέρει τη μεγάλη πρόταση, που έχει υποσχεθεί στους ερυθρόλευκους, αλλά και το κίνητρο, από τη στιγμή που είναι συνιδιοκτήτης. Έξυπνη κίνηση, λοιπόν, από πλευράς Ολυμπιακού που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και αρχίζει να λειτουργεί με τους "νόμους" των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags