Facebook Pixel Μάρτα, Εμμανουέλα και τώρα "τούμπανο" Αναστάσα!
| 2014-03-13 10:15:00

Μάρτα, Εμμανουέλα και τώρα "τούμπανο" Αναστάσα!

Μάρτα, Εμμανουέλα και τώρα "τούμπανο" Αναστάσα!

Ποιο είναι το "εργαλείο", σύντροφος άσου ελληνικής ομάδας, που προκαλεί πανικό στα γήπεδα και τα social media; Ο σκύλος παρουσιάζει τη "μαύρη γαζέλα" της Σούπερ Λιγκ!

Τη λένε Αναστάσα Μιλάνο. Είναι Ολλανδέζα και 26 ετών. Τα λεξικά στη χώρα της δίπλα στη λέξη "εκρηκτική" έχουν τη φωτογραφία της. "Μαύρο διαμάντι" που κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα.

Ο λόγος για τη σύντροφο του Πρινς Κεϊτά, πρώην άσου του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της Καλλονής, που "κολάζει" το νησί της Λέσβου με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η σέξι Αναστάσα εδώ και δύο μήνες έχει καταφέρει (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να κλέψει τον τίτλο της πιο όμορφης οπαδού της Καλλονής από τη Νεσχάν Μουλαζίμ, γυναίκα του τερματοφύλακα της ομάδας, Γιάννη Σιδεράκη.

Η "καυτή" σύντροφος του Κεϊτά δεν είναι άσχετη από το ποδόσφαιρο και δηλώνει στα social media φανατική οπαδός της Μπαρτσελόνα και του Βραζιλιάνου άσου Νεϊμάρ.

Το "εργαλείο" από την Ολλανδία αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τον άσο της Καλλονής και, μάλιστα, "ανέβασε" στο λογαριασμό της στο Facebook τα δαχτυλίδια των αρραβώνων τους. Ιδού...

Στην όμορφη Λέσβο έχουν να το λένε, πάντως, ότι ο ως παίκτης της Καλλονής ο Σιδεράκης νυμφεύτηκε την πανέμορφη Νεσχάν και ο Κεϊτά εκεί αρραβωνιάστηκε την επίσης καλλονή Αναστάσα.  

Απολαύστε τώρα την "εκρητική" Αναστάσα σε μερικές "καλές" στιγμές της...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags