Facebook Pixel Απίστευτο: Έλληνας άσος είπε "όχι" σε 20 μύρια!
| 2014-08-02 09:30:00

Απίστευτο: Έλληνας άσος είπε "όχι" σε 20 μύρια!

Απίστευτο: Έλληνας άσος είπε "όχι" σε 20 μύρια!

Όχι, δεν είναι αστείο... Αληθινό είναι το θέμα. Και πολύ σοβαρό. Έλληνας διεθνής, που διέπρεψε στο Mundial, αρνήθηκε πρόταση μεγατόνων. Από πού; Να πώς έχει το στόρι…

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Πολλοί απορούν γιατί ο Γιώργος Σαμαράς δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Αρχές Αυγούστου φθάσαμε και ο παίκτης ακόμα ψάχνεται. Μέχρι και ο Ρανιέρι τον πήρε τηλέφωνο να του πει να βιαστεί για να είναι ετοιμοπόλεμος στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής. Αλλά ο διεθνής άσος δεν ...αγχώνεται. Θέλει να πάει σε ομάδα που να γουστάρει. Και να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Δεν τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά δηλαδή. Γιατί αν ήταν έτσι τώρα θα την είχε πάρει τη μεταγραφή.

Πριν από λίγο καιρό ομάδα από την Κίνα κατέθεσε επίσημη πρόταση μεγατόνων στον πρώην επιθετικό της Σέλτικ αλλά αυτός αρνήθηκε. Τριετές κλειστό συμβόλαιο με 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο καθαρές αποδοχές πρόσφεραν στον Σαμαρά οι Κινέζοι ωστόσο ο διεθνής άσος έκανε τον …Κινέζο. Δεν ζαλίστηκε από το "χρυσάφι" των σχιστομάτηδων γιατί έχει ακόμα βλέψεις και κίνητρα για ευρωπαϊκή καριέρα.

Δεν είναι κανένας παλαίμαχος ο Σαμαράς, στα 29 του, να χαντακωθεί παίζοντας ποδόσφαιρο στην Ασία. Αν ήταν στα 32-33 ενδεχομένως να το σκεφτόταν διαφορετικά για μια αρπαχτή αλλά τώρα θέλει να πάρει μεταγραφή στο Καμπιονάτο ή την Μπουντεσλίγκα και να αγωνισθεί σε ομάδα που να παίζει στην Ευρώπη. Αλλιώς θα πήγαινε και στη Ρωσία που η Λοκομοτίβ Μόσχας του έταξε 3 μύρια το χρόνο. Δεν ψήθηκε όμως γιατί έχει όνειρα και φιλοφοξίες. Μαγκιά του!

ΣΑΛΟΣ με την πασίγνωστη παρουσιάστρια που κάνει cyber sex! ΔΕΙΤΕ το ακατάλληλο βίντεο ΕΔΩ   

    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags