Facebook Pixel "Απάντηση" στον Μπουρούση με έναν ..."πράσινο"!
| 2016-07-14 00:15:00

"Απάντηση" στον Μπουρούση με έναν ..."πράσινο"!

"Απάντηση" στον Μπουρούση με έναν ..."πράσινο"!

Μετά τη μεταγραφή του διεθνούς σέντερ στο Tριφύλλι, ο Ολυμπιακός κάνει τη δική του κίνηση, με έναν πολύ καλό παίκτη για τα γκαρντ! Ρεπορτάζ από τον Γιώργο Κογκαλίδη...

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του έναν πρώην "κόκκινο" (Μπουρούσης), ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε παρά να απαντήσει με έναν… "πράσινο". Αναφερόμαστε στον Έρικ Γκριν, έναν 25χρονο Αμερικανό, ο οποίος καλείται να μπει στα παπούτσια του Βασίλη Σπανούλη. Κι αν κρίνουμε από την ως τώρα διαδρομή του, μπορεί να το κάνει.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην παίκτη της Σιένα (συμπαίκτης του Ντάνιελ Χάκετ), ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο Ντένβερ. Στο ΝΒΑ δεν βρήκε χώρο και μετακινήθηκε στο NBDL. Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί δεν θα κάνει υπερβολικό θόρυβο, αλλά είναι μεταγραφή ουσίας, καθώς ο Γκριν σουτάρει πολύ καλά, κάτι που φέτος έλειψε από τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός, με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, φαίνεται πως κέρδισε στο νήμα τον Ξαβιέρ Μάνφορντ (Μέμφις), αλλά και τον Ντουάιτ Χάρντι (Τραμπζονσπόρ). Μοιάζει να είναι καλύτερος παίκτης από τον Χάρντι, ενώ κέρδισε τον παίκτη του Μέμφις, λόγω του ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να παίρνει παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όταν ο Γκριν "γκρέμισε" το ΣΕΦ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags