Facebook Pixel Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ και τον παίρνει ο Μαρινάκης; - Ο "φονιάς" των 5 εκατ. και ο "νέος Πουλίδο" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-24 10:15:00

Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ και τον παίρνει ο Μαρινάκης; - Ο "φονιάς" των 5 εκατ. και ο "νέος Πουλίδο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ και τον παίρνει ο Μαρινάκης; - Ο "φονιάς" των 5 εκατ. και ο "νέος Πουλίδο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα καράβι λεφτά πρέπει να δώσουν οι Πειραιώτες για να φέρουν σούπερ γκολτζή στο Λιμάνι! Πότε ασχολήθηκε με τον παίκτη ο Δικέφαλος και ποιον θα "κάψει" ο Μεξικανός;

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια στον Ολυμπιακό σχετικά με παίκτες που φέρεται να βρίσκονται στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων.

Η ονοματολογία έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες, αν και στην πραγματικότητα στον Πειραιά αυτό το διάστημα κάνουν μόνο «έρευνα αγοράς» και δεν έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές επαφές, μιας και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί ο προπονητής.

Οι Πειραιώτες κάνουν την προεργασία τους και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά, προκειμένου όταν έρθει ο νέος τεχνικός να του παρουσιάσουν τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους για την ενίσχυση της ομάδας και έπειτα να δώσει αυτός το «οκ» για τις περιπτώσεις που θα προχωρήσουν.

Μέσα στους στόχους που εξετάζονται φαίνεται πώς βρίσκεται και ο Ριάντ Μπάγιτς, ο 23χρονος Βόσνιος επιθετικός της Κόνιασπορ, που φέτος έχει πετύχει 17 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση φορ για τους Ερυθρόλευκους αλλά μάλλον ...απλησίαστη, μιας και ο παίκτης βρίσκεται στο «μάτι» όλων των μεγάλων τουρκικών ομάδων, ενώ κοστολογείται αυτή τη στιγμή στα 5 εκ. ευρώ τουλάχιστον.

Όπως γίνεται αντιληπτό είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, καθώς αν θέλει να «χτυπήσει» τον συγκεκριμένο παίκτη θα πρέπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, κάτι που, βέβαια, έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Ριάντ Μπάγιτς είναι ότι είναι ένας παίκτης που μέχρι και πέρυσι βρισκόταν στα υπόψη του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Δικέφαλος είχε κάνει διερευνητικές κρούσεις για τον Βόσνιο άσο και στις δύο μεταγραφικές περιόδους, αλλά προφανώς δε βρήκε τη φόρμουλα για να προχωρήσει σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χιλιανού επιθετικού Φελίπε Μόρα που διατηρείται στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, θεωρείται πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να εμπιστευθεί τη συγκεκριμένη αγορά μετά το «στραπάτσο» στην περίπτωση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ναι μεν πωλήθηκε με ένα πολύ καλό ποσό, αλλά το μπλέξιμο στην περίπτωσή του ταλαιπώρησε πολύ τους Πειραιώτες.

Τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα σε αυτές τις χώρες είναι μπερδεμένες υποθέσεις, κάτι που κάνει δύσκολες τις μεταγραφές για παίκτες που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται σημαντικό χρόνο προσαρμογής και θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό επιλογέςλαχεία».

Σχετικά με τον Φάμπιο, τον πρώην δεξιό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ακόμα, αν και μοιάζει καλή επιλογή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι όντως τον εξετάζουν. Πάντως, το γεγονός και μόνο ότι η Μίντλεσμπρο συζητά την πώληση του παίκτη κάνει πολύ δύσκολη την υπόθεσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags