Facebook Pixel "Το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό - Τραγωδία αυτό για την ΑΕΚ - Ουζουνίδης παρά οι επικίνδυνοι"!
| 2017-08-20 10:15:00

"Το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό - Τραγωδία αυτό για την ΑΕΚ - Ουζουνίδης παρά οι επικίνδυνοι"!

του Γιώργου Κτενά
"Το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό - Τραγωδία αυτό για την ΑΕΚ - Ουζουνίδης παρά οι επικίνδυνοι"!

Τι θέλει να φτιάξει ο Χάσι στον Ολυμπιακό; Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ θα βάλει πολλά γκολ; Τι μπορεί να πετύχει με Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός; Ο Νίκος Καραγεωργίου απαντάει στο sportdog.gr!

Την άποψη ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να πάει καλύτερα στον Παναθηναϊκό από τους επικίνδυνους ξένους τεχνικούς που έχουν έρθει κατά καιρούς στο "τριφύλλι", εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr o Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε ακόμα στη γρήγορη ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Χάσι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην αλλαγή προπονητή που δεν στοίχισε στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο γεγονός ότι θα αποτελέσει τραγωδία για την ΑΕΚ πιθανή απόφαση απομάκρυνσης του Μανόλο Χιμένεθ, αν αποκλειστούν οι "κιτρινομαυροι" από τη Μπριζ...

"Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε αλλά για ένα μεγάλο διάστημα τα κατάφερε καλά. Έπαιζε βέβαια εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου. Γύρισε το παιχνίδι, αλλά αυτά τα παιχνίδια γυρίζουν γιατί ο αντίπαλος έχει την ικανότητα να το κάνει. Αν ήταν τον Νοέμβριο το ματς, για παράδειγμα, θα ήταν περισσότερο έτοιμος ο Παναθηναϊκός και δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Και η Μπιλμπάο δεν έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά οι παίκτες αυτών των ομάδων είναι περισσότερο έτοιμοι όταν επιστρέφουν από άδεια. Αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό τους, που προφανώς είναι διαφορετικός όταν αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές της Πριμερα Ντιβιζιόν και διαφορετικός όταν μιλάμε για παίκτες τής Σούπερ Λιγκ", ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Καραγεωργίου στο sportdog.gr, αναφορικά με το παιχνίδι τού Παναθηναϊκού εναντίον της Αθλέτικ Μπιμπλάο.

Ποια είναι η άποψή σας για τους παίκτες τού Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν; Ζέκα- Κουρμπέλης, Λουντ, Καμπέσας;

"Αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό αφορά συνολική προσπάθεια. Δεν υπάρχει το μεγάλο αστέρι, είναι συνολική δουλειά, που φάνηκε. Αλλά από εκεί και πέρα η αξία και η δυναμική τού αντιπάλου ανέτρεψαν τα δεδομένα, αν και δε νομίζω να περίμενε κανείς ότι ο Παναθηναϊκός θα απέκλειε με όση ευκολία έδειχνε το 2-0 ομάδα τέτοιου επιπέδου. Πάντως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ικανός προπονητής, κι αν συνεχίσει να στηρίζεται όπως γίνεται τώρα, θα πάει πολύ καλύτερα από όλους τους επικίνδυνους ξένους που έχουν έρθει κατά καιρούς στην ομάδα".

Πώς είδατε τον Ολυμπιακό στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι;

"Θεωρώ ότι δεν έχει εξασφαλίσει, ακόμα, την πρόκριση αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι έχει βαριά φανέλα. Η ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Χάσι έχει χαρακτηριστικά γρήγορου συνόλου. Πιστεύω ότι θα σκοράρει και στην Κροατία και θα προκριθεί".

Το σχόλιό σας για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού;

"Αυτή η 11άδα που είδα στο παιχνίδι του Φαλήρου, εναντίον της Ριέκα, ήταν σύνολο με αρκετά γρήγορα παιδιά. Ο Μάριν, ο Καρσελά, ο Μπεν, ο Σεμπά, είναι όλοι τους γρήγοροι. Εκτός από τον Ζιλέ που είναι βαρύς, αλλά έχει την εμπειρία και μπορεί να σταθεί. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει γρήγορους παίκτες και ο Ολυμπιακός τους έχει".

Η άποψή σας για τον ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ είχε την αλλαγή προπονητή, αλλά ευτυχώς δεν πλήρωσε αυτή την αλλαγή. Πήρε το σκορ 3-1, που δεν είναι σούπερ σκορ, αλλά είναι φαβορί για την πρόκριση. Περιμένω να παίξει καλύτερα φέτος, αν και είναι ίδια ο ομάδα. Ο Λουτσέσκου έχει διαφορετική φιλοσοφία, το έδειξε με τις αλλαγές του, αυτές που έκανε από το 70ο λεπτό και μετά. Βοήθησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τη νίκη".

Πώς είδατε τον Μακ και τον Πρίγιοβιτς;

"Ο Μακ δεν ήταν αυτός που πιστεύουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αλλά είμαι σίγουρος ότι στο πρωτάθλημα θα βάλει πολλά γκολ και θα προσφέρει πολλά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές επιλογές στη θέση του winger. Κατάλαβα ότι ο προπονητής θέλει να εκμεταλλευτεί τον Κλάους και καλά θα κάνει. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας η αφλογιστία αυτού του παιδιού. Αν τον εμπιστευτούν (και καλά θα κάνουν να τον εμπιστευτούν) ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο επιθετικούς θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά".

Η AEK πήρε την ισοπαλία από τη Μπριζ αλλά υπάρχει το σενάριο απομάκρυνσης του Χιμένεθ αν δεν πάρει τελικά την πρόκριση. Τι πιστεύετε;

"Είναι τραγωδία αυτό που ακούγεται. Δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό το πράγμα. Αλλά πιστεύω ότι ο Μελισσανίδης δεν θα κάνει τέτοιο λάθος. Γιατί βλέπει πράγματα, βλέπει σωστά το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά και όταν έμεινε με 10 παίκτες, έχει βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση".

"Φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα"

Τέλος, πώς βλέπετε το νέο πρωτάθλημα; Υπάρχει ομάδα που μπορεί να το κλέψει από τον Ολυμπιακό;

"Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο περιμένω, φέτος, να είναι περισσότερο συναρπαστικό από ό,τι άλλες χρονιές. Αν σταθεί η διαιτησία στο ύψος της, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Σε έναν πρωτάθλημα παίζουν πολλοί παράγοντες τον ρόλο τους, για να είναι ανταγωνιστικό και όμορφο. Πρέπει και η Σούπερ Λιγκ να σταθεί στο ύψος της. Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός, με βάση το γεγονός ότι εκείνος το κερδίζει τα τελευταία χρόνια. Αλλά τόσο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ όσο και αυτός ο Παναθηναϊκός που είδαμε εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι ικανοί να το διεκδικήσουν".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags