Facebook Pixel "Σήμερα θα μιλήσουμε για το σεξ…"
| 2011-02-22 12:45:00

"Σήμερα θα μιλήσουμε για το σεξ…"

"Σήμερα θα μιλήσουμε για το σεξ…"

Μετά τα πολλά "μπιμπ" που ακούστηκαν στο «Καραϊσκάκη», αλλά τόσα είπαν και τα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού στη συνεδρίασή τους! O sportdog συγκέντρωσε όλα τα μπινελίκια.

Το ...πήδημα πήγε σύννεφο όχι μόνο στο Φάληρο, αλλά και στο χθεσινό Δ.Σ. του Παναθηναϊκού.

Η αρχή έγινε όταν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, ανέφερε: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στον Σισέ και είπε 'φύγε γιατί σήμερα σας γαμ…' Και μετά το ίδιο είπε και στον Νίνη».

Τότε τον λόγο πήρε έξαλλος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Ας έρθει να το πει σε εμάς εδώ, να τον γ… εμείς!».

Στη συνέχεια, μίλησε ο Μίμης Δομάζος, ο οποίος επίσης μέσα στα νεύρα, είπε: «Τα χρόνια τα δικά μας αν το έλεγε αυτό ο Μαρινάκης, θα του είχα γ… ότι είχε και δεν είχε μαζί με τον ψηλό και τους υπόλοιπους. Θα τον κάναμε μαύρο στο ξύλο».

Σε άλλη φάση του Δ.Σ. ο Γιάννης Βεκρής θέλοντας να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, είπε: «Να καθαρίσουμε από τους Μαρινάκηδες και τους Μπέους, αλλιώς θα μας πηδάνε 15 χρόνια!».

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Δάβαρης θέλοντας να πει ότι κλαίει τα λεφτά του επεσήμανε: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μία ο Θωμάς, την άλλη ο Παπουτσέλης, μετά ο Μπέος και τώρα ο Μαρινάκης μας τρώνε τα λεφτά. Καλά να πάθω που μπήκα και στις δύο αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου. Νιώθω μαλ…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπινελίκι σταμάτησε μετά από παρέμβαση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, ο οποίος υπενθύμισε ότι υπάρχει και γυναίκα στην παρέα!

«Σας παρακαλώ, μη μιλάτε έτσι. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και την κυρία Λομβάρδου παρούσα, που τη συνοδεύω, και θα πρέπει να είμαστε πιο κόσμιοι στις εκφράσεις μας»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags