Facebook Pixel «Με λιγότερα μένεις για πάγκο;»
| 2011-03-04 10:26:00

«Με λιγότερα μένεις για πάγκο;»

«Με λιγότερα μένεις για πάγκο;»

Το μέλλον του Ρόμενταλ στο Λιμάνι είναι δυσοίωνο, όπως έχει γράψει εδώ και καιρό ο σκύλος, καθώς δεν έχει πείσει με την παρουσία του. Τώρα, του το είπαν και ευθέως! Έφαγε ήττα η «σαΐτα».

Ο διεθνής Δανός εξτρέμ είχε έρθει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, δεδομένου ότι είχε μία μεγάλη καριέρα πίσω του και πρόσφατη τη συμμετοχή στο Μουντιάλ.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν γραφτό να στεριώσει εύκολα στο Λιμάνι, αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκεται από τις ημέρες του Λίνεν στου Ρέντη και ακόμα προσπαθεί να πείσει ότι αξίζει μία θέση.

Η… «σαΐτα», όπως έγραφε ο Τύπος όταν πατούσε το πόδι του στην Ελλάδα ο Ρόμενταλ, έχει κεράσει… φαρμάκι τους «ερυθρόλευκους» μέχρι στιγμής. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στις αγωνιστικές που απομένουν, κι ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, ο Δανός θα δώσει εξετάσεις παραμονής.

Με τον Χαβίτο, μάλιστα, να είναι ήδη «κλεισμένος» και τον Φετφατζίδη στο ρόστερ, γίνεται αντιληπτό ότι το μέλλον του 32χρονου χαφ στην ομάδα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα.

Ήδη, μάλιστα, σύμφωνα με αυτά που έχει ακούσει ο σκύλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν προσεγγίσει τον παίκτη και του έχουν μία πρώτη κουβέντα για τη νέα σεζόν. Αν θα… πέσει στο συμβόλαιο, δηλαδή, για να μείνει στο ρόστερ. Στον πάγκο, καλύτερα, μία και δεν προβλέπεται να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής ούτε τη νέα περίοδο.

Διαφορετικά, αν δεν δεχτεί την πρόταση για μείωση αποδοχών, μπορεί να αρχίσει από τώρα το πακετάρισμα…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags