10/03/11 - 10:49

Η δικαιολογία-πατάτα της Ζενίτ για Βιεϊρίνια!

Ο Ζενίτ πήγε να διαψεύσει το ενδιαφέρον για τον Βιεϊρίνια, ωστόσο υπέπεσε σε μια μεγάλη «γκέλα» που ο «σκύλος» την ανακάλυψε!

Η δικαιολογία-πατάτα της Ζενίτ για Βιεϊρίνια!
46.996views 4shares

Βγήκε, λοιπόν, χθες ο τεχνικός διευθυντής ρωσικής ομάδας, Ογκόρ Κονέεφ και είπε ότι δεν θέλουμε τον Βιεϊρίνια επειδή έχουμε αποκτήσει για τη θέση αυτή ήδη τον Νικόλας Πενιαϊλίγιο.

Αυτός ο κύριος όμως θεωρείται «λαβράκι», είναι 19 ετών και το σημαντικότερο είναι καθαρόαιμος αριστερός μπακ! Με τα χίλια ζόρια μπορεί να παίξει και αριστερό χαφ, αλλά δεν το έχει κάνει σχεδόν ποτέ! Οπότε, ούτε λόγος για παίκτη που μπορεί να αντικαταστήσει τον Βιεϊρίνια στους στόχους της Ζενίτ.

Επιπλέον, ο βασικός -εδώ και μια εξαετία- αριστερός χαφ της ομάδας, ο Πορτογάλος Ντάνι, παρουσιάζει τάσεις φυγής και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει σε έναν χρόνο!

Με τα παραπάνω θέλουμε να πούμε ότι ο Βιεϊρίνια μπορεί να αποτελεί στόχο της Ζενίτ (κι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτελεί) επειδή δεν είναι ...αριστερό μπακ, ενώ μπορεί να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του που θέλει να φύγει...