Facebook Pixel "Τρέμουν τον Μαρινάκη!"
| 2011-03-14 16:11:00

"Τρέμουν τον Μαρινάκη!"

"Τρέμουν τον Μαρινάκη!"

Ο Κύριος Πρόεδρος εξηγεί στο blog του γιατί δεν έγινε κουβέντα για το πέναλτι του Κωνσταντινέα στην Τούμπα.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Κύριε Πρόεδρε,

Έπαιξε ρόλο τελικά, στο αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, το 100% ΚΑΛΠΙΚΟ πέναλτι με το οποίο νίκησαν οι Θεσσαλονικείς?
Ήταν το σφύριγμα του κ.Κωνσταντινέα, ένα. στιγμιαίο λάθος, ή μήπως το προϊόν μιας νέας... κασέτας?

Και ποιος θα μιλήσει γι' αυτό? Θα την στείλει -την... άγνωστη κασέτα- κάποιος στον κ.Κούγια, θα την πάει αυτός στο κ.Πατέρα, θα καταλήξει- πάντα η... άγνωστη κασέτα- στον εισαγγελέα?

Θα ρωτήσω και πάλι: Έπαιξε ρόλο τελικά στην διαμόρφωση του αποτελέσματος το πέναλτι-μαϊμού όπως παραδέχτηκε στον ΣΚΑΪ και ο κ.Βασιλάκης?

Δεν περιμένω καμία απάντηση, ο στόχος είναι πολύ μεγαλύτερος και λέγεται Μαρινάκης

Αυτόν τρέμουν!

Αυτόν φοβούνται.

Γιατί βλέπουν πως έχει και τη διάθεση και την τρέλα και την αγάπη αλλά και το χρήμα για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά τον Ολυμπιακό.

Και θέλουν να τον πολεμήσουν, να τον σταματήσουν όσο πιο νωρίς γίνεται.

Υπερβολικό με βρίσκετε? Ίσως. Αλλά εξηγήστε μου πριν, δεν σας κάνει εντύπωση η σιωπή όλων εκείνων που εμφανίζονται ως. εξυγιαντές, στο σφύριγμα του Κωνσταντινέα που έκρινε έναν αγώνα?

Όταν ΑΠΑΙΤΕΙΣ καθαρό πρωτάθλημα πως κλείνεις τα ματιά και τα αυτιά σε ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ που συμβαίνει εις βάρος του Ολυμπιακού?

Δεν είναι φυσικό να σκεφτεί κάποιος πως εξυπηρετείς συμφέροντα όταν τα βλέπεις όλα πράσινα ή μάλλον βλέπεις ως ΑΛΗΘΕΣ μόνο ότι είναι αντιολυμπιακό?

Το οξύμωρο της ιστορίας αυτής είναι το γεγονός πως όλοι όσοι τώρα σιωπούν, πως όλοι όσοι ανασύρουν και. επισείουν κασέτες, στη φιέστα θα 'ναι πρώτοι πρώτοι, έτοιμοι να αποθεώσουν το 38ο, τον Βαλβέρδε, τον Μαρινάκη, όλους.

Κι αυτό είναι το ΤΕΛΕΙΟ κατάντημα τους!

Με σεβασμό.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags